Tepić: RTS za 20 meseci platio gotovo milion evra za reklamiranje u tabloidima

Marinika Tepić je objavila da je Radio-televizija Srbije za reklamiranje svog programa u pojedinim štampanim i onlajn medijima u prethodnih 20 meseci platila gotovo milion evra.
Tepić: RTS za 20 meseci platio gotovo milion evra za reklamiranje u tabloidima
Foto: 021.rs
"Ljudi, pa ovo nema nigde na svetu – da javni servis RTS plaća tabloidima da ga reklamiraju. Pre nekoliko dana je upumpao 250.000 evra u Informer, Alo, Kurir. I pre toga 300.000 evra. I još 350.000 evra. Upumpao je skoro milion evra u Vučićeve tabloide poslednjih dvadesetak meseci", napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde na društvenoj mreži Iks (X).
 
Prema njenim rečima, RTS nakon toga "kuka da nema para i diže pretplatu".

U pratećim fotografijama koje je Tepić objavila, navodi se da se radilo o pregovaračkim postupcima, bez objavljivanja javnog poziva.

  • gradjaninX

    12.10.2024 22:35
    Nisu placali za reklamu vec da odrze tabloid u zivotu jer je SNS tako naredio. I tako je iz nasih dzepova, znaci "dzabe je".
  • Joca

    12.10.2024 22:11
    Krađa
    Reformisati RTS da bude samo servis a ne i producent programa
  • dacic

    12.10.2024 21:44
    trt
    to se samo ravnomerno ulaze narodni novac u ''prave'' stvari
    uvek je tako bilo i bice,sorabija je to!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kokanović: Iduće subote jednočasovne blokade

Predstavnik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović kaže da je potvrđen dolazak predstavnika svih opozicionih stranaka u sredu na protest u Loznici, a biće i članova i simpatizera tih stranaka.