LSV: Grad opet uništio useve u Vojvodini, 127. put pitamo kada će biti rešena protivgradna zaštita

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je, po 127. put, pitala vlasti kada će rešiti problem protivgradne zaštite.
LSV: Grad opet uništio useve u Vojvodini, 127. put pitamo kada će biti rešena protivgradna zaštita
Foto: Pixabay
Ova stranka ukazuje da više od deset godina postavlja isto pitanje i ne dobija odgovor. 
"Da li vlast ne vidi kolike štete prouzrokuje njihova neodgovornost i bahatost? I jučerašnji gradonosni oblaci su uništili useve hiljada građana Podrinja, Mačve i Vojvodine. Umesto da štite imovinu građana i poljoprivredne useve, oni grade Beograde na vodi, planiraju isti projekat i u Novom Sadu, Dorćol marinu, troše stotine miliona evra za nekakav nacionalni stadion, obećavaju leteće taksije, u mislima im je trošenje miliona evra za Expo 2027", kaže LSV-Vojvođani u saopštenju.
Ova stranka poziva premijera Miloša Vučevića da preduzme hitne mere i da reši ovaj problem, ejr kako kažu - Srbija živi od poljoprivrednje proizvodnje.
  • Pićuka

    25.06.2024 12:36
    @Gari
    Mani se toga šta je ko uradio. Čanak je aut. Drug Tito je sve uradio. Da li imaš odgovor zašto smo sve to uništili. Valjda neko ima pravo da pita? Pitanje je ispravno. Itd, itd......
  • Gari

    25.06.2024 10:46
    Da ja vas pitam zasto protivgradna zastita nije uradjena za vreme vladavine demokrata i Nenada Canka mladog skojevca koji nema dan radnog staza i uvek se sljakao uz savez komunista ,mladi omladinac....Sada drvlje i kamenje na ove koji su stvarno dno dna,ali grof sa pejicevih salasa je nezvanicno svakodnevno u bliskim kontaktima sa naprednim.....Mozda prelet???
  • Hm...

    24.06.2024 12:01
    Zanimljivo pitanje...Prvo treba rešiti zaštitu nebranjenih teritorija,odnosno teritorija koja nisu obuhvaćene protivgradnom zaštitom.
    Da li postoji protivgradna zaštita recimo u Bosni, jer oblaci obično dolaze odatle? Ako tamo nema zaštite, oluja uđe u Srbiju gde su takođe nebranjena područja, kako će se sprečiti grad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina