Zapalio se automobil kod Šida, vozač nije uspeo da izađe

Na ulasku u mesto Bikića Do jedna osoba je izgubila život kada se zapalio automobil kojim je upravljao, potvrđeno je Tanjugu u PU Sremska Mitrovica.
Zapalio se automobil kod Šida, vozač nije uspeo da izađe
Foto: 021.rs (arhiva)

Nesreća se dogodila oko 13.30 sati, a prema prvim informacijama, vozač nije uspeo da izađe iz automobila koji se samozapalio u toku vožnje, nakon čega je sleteo u kanal. 

Na lice mesta brzo su došli vatrogasci, policija i Hitna pomoć. 

Vatrogasci su za kratko vreme uspeli da ugase plamen, ali nažalost vozač nije davao znake života. 

  • w

    14.08.2024 22:12
    Ovo je Lada. Izgleda da su se vrata deformisala od toplote pa nisu mogla da se otvore. Koliko je kola gorelo ovih godina, a još niko nije ostao zaglavljen u njima, samo u Ladi iako su sve to matori krševi. Ali uvek će ovde biti loženja na Ladu, bez obzira šta joj se desi.
  • Neko

    14.08.2024 21:48
    Starost vozila igra određenu ulogu, ali ne uvek... Kako ne dolazi do zapaljenja vozila koji nemaju previše elektronike u sebi? Kada se zadnji put zapalio neki oldtajmer, "kršina" od Yuga, Stojadina i sl?
  • Bananamen

    14.08.2024 19:00
    @Imre
    Pale se i novi automobili, ali vise od nemara proizvodjaca nego vlasnika. Znam 5 slucajeva novijih BMW-a koji su se samozapalili. Neki nisu cak ni u voznji. Na pregledima i kod mehanicara i na tehnickom niko vam nece predvideti elektricni kratki spoj u snopu kablova, niti moze da zna stanje svake komponente. nemojte odmah omalovazavati pokojnika a da pri tom ne znate ni koliko mu je star automobil. A sto se pozara tice, toga cemo se nagledati kad zazive elektricna kola, pa posebno kad malo udju u godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Bačka Topola: Pijani vozač sleteo s puta

U Bačkoj Topoli, pedesettrogodišnji vozač je, upravljajući "fordom" sa 2,19 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, saopštila je Policijska uprava u Subotici.