Žena u Bačkoj Palanci poginula nakon što ju je na trotoaru udarilo dostavno vozilo

Osamdesetogodišnja žena poginula je u Bačkoj Palanci nakon što ju je na trotoaru udarilo dostavno vozilo.
Žena u Bačkoj Palanci poginula nakon što ju je na trotoaru udarilo dostavno vozilo
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, nesreća se desila 24. oktobra oko 9.30 časova na uglu Save Kovačevića i Ribarske.
Prema nezvaničnim navodima, vozač dostavnog vozila se kretao u rikverc, nakon čega je oborio ženu.
Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta konstatovale smrt, a telo nastradale preneto je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.
 
Dnevnik navodi da je vozaču dostavnog vozila određeno zadržavanje do 48 sati, dok Ministarstvo unutrašnjih poslova nije objavilo nikakvo saopštenje u vezi sa ovim slučajem.
  • Neko

    25.10.2024 09:01
    Dostavljaci su davnih dana prestigli taksiste po bahatosti. Voze gde i kuda stignu, jurcaju, parkiraju se po bulevarima, trotoarima, zelenim povrsinama, blokiraju i saobracaj i parkirana vozila. I sve to pod "izgovorom" kako oni jako zure i "nemaju gde". A to svakako nije dovoljan razlog za ugrozavanje i ometanje drugih ljudi.
  • Deco, bežite odavde

    25.10.2024 08:58
    Pa šta će ona na trotoaru?
  • Zemlja čudesa

    25.10.2024 08:32
    To se jako često dešava. Mog oca je pre 15-ak godina tako udario kombi na pešačkoj, a 3-4 godine kasnije i majku. Oboje su bili u poznim godinama i nedovoljno brzi da pobegnu. Interesantno, ali u oba slučaja se završilo bez policije, sa pričom o "jadnom hraniocu porodice sa troje dece, podstanarom koji radi za minimalac", a moji su bili prilične naivčine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina