Ukupno 23 godine zatvora za pokušaj ubistva na Bulevaru oslobođenja: Jednom i psihijatrijsko lečenje

Tri muškarca su prvostepenom odlukom Višeg suda u Novom Sadu osuđeni na kazne zatvora zbog pokušaja ubistva 39-godišnjeg A.T. iz Kule ispred lokala na Bulevaru oslobođenja.
Ukupno 23 godine zatvora za pokušaj ubistva na Bulevaru oslobođenja: Jednom i psihijatrijsko lečenje
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, okrivljeni za pokušaj ubistva u saizvršilaštvu 12. aprila 2022. godine A. K. (28) iz Kule osuđen je na deset godina i mesec dana zatvora. 
Njemu je izrečena i mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa dok za tim postoji potreba jer mu je utvrđen emocionalno nestabilan poremećaj ličnosti.
Za isto delo je L. P. (29) iz Novog Sada izrečena kazna zatvora od 12 godina zatvora.
 
Oni su prvostepeno osuđeni jer je utvrđeno da su se 12. aprila 2022. godine sukobili sa oštećenim A.T. (39) i teško ga povredili oštrim predmetom.
 
Dvadesetsedmogodišnji R. R. iz Kule osuđen je na deset meseci zatvora za pomaganje posle izvršenog krivičnog dela, a on će kaznu izdržavati kod kuće uz nanogvicu.
 
Četrdesetdvogodišnji A.T. iz Petrovaradina oslobođen je optužbe.
Pokušaj ubistva se dogodilo nakon što su se posvađali u bašti kockarnice, a onda nastavili raspravu i ispred lokala. Tada je jedan potegao nož i A. T. zadao sedam uboda nožem. 
  • Sloba53

    06.06.2024 16:02
    Videćemo šta će reći drugostepeni.
    Obično smanjuju kazne iz nepoznatih razloga.
  • E tako

    04.06.2024 10:56
    I treba. Trebali su in jos po pet za nosenje noza. Za noz sto teze kazne nema oprosta i gledanja kroz prste. Pa da vidite ko ce se latiti noza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika