FOTO, VIDEO: Veliki požar kod Gradske deponije stavljen pod kontrolu

Požar kod Gradske deponije izbio je oko 12 časova. Gradska vlast saopštava da su sve raspoložive službe na terenu i da je situacija pod kontrolom.

Vatrogasne ekipe su na terenu.

"Sve raspoložive službe Grada Novog Sada, od vatrogasne službe Grada Novog Sada i dobrovoljnih vatrogasnih društava do javno-komunalnih preduzeća i drugih službi, sa svim raspoloživim ljudstvom i mehanizacijom, hitno su reagovale i učestvovale u gašenju požara koji je danas oko 12 časova izbio na prostoru preko puta 'Roda Mega Šoping centra', na površini niskog rastinja između auto-puta A71 i zaštitnog pojasa deponije", saopšteno je iz Gradske kuće.

Dolazak vozila na teren otežavala je vanredna situacija u saobraćaju zbog posete predsednika Francuske Emanuela Makrona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Dodaju da je gradska deponija pod konstantnim nadzorom, a da je predmet požara suva trava koja gori na obližnjoj livadi. 
 
"Požar, kojim dakle nije zahvaćen ni jedan deo Gradske deponije, brzo je lokalizovan i stavljen pod kontrolu, te stoga nije ugroženo odlaganje otpada. Konačno okončanje gašenja požara očekuje se u najkraćem mogućem roku", zaključuje se.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Podsetimo da se požar kod deponije u Novom Sadu javljao i prethodnih dana. 
Za sada nema informacija o uzroku požara niti da li ima povređenih ili materijalne štete.
  • Sv Vasilije Ostroski

    31.08.2024 11:32
    Neko na pragi, neko na kosarama... A "umilni" se useljava u stan... NISTA BOLJE NISMO NI ZASLUZILI... ps. Inace, 5og oktobrara sam medju prvima usao u skupstinu.. Ps. To mi je veca geska u zivotu, al jbg... Nije bilo 6og..pojeli ga ono krdo divljih svinja.. Mislim da ih je bilo 18...
  • Sv Vasilije Ostroski

    31.08.2024 09:38
    Koliko dana je gorela rafinerija 99te..jel se neko seca.. .Trebao mu je to pokazati... Ovo je sitno...
  • zgađen

    30.08.2024 16:43
    NS nije Rim
    Vatromet u čast Makrona bio bi u redu, ali požar na deponiji, ili pored nje, je već suviše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika