Pijani državljanin Hrvatske osumnjičen za nesreću kod Bačkog Petrovca: Poginula majka troje dece

Tridesetsedmogodišnji državljanin Hrvatske I. P. sumnjiči se da je izazvao saobraćajnu nesreću u Bačkom Petrovcu u kojoj je nastradala jedna žena, dok su četiri osobe, među kojima su deca, povređene.
Pijani državljanin Hrvatske osumnjičen za nesreću kod Bačkog Petrovca: Poginula majka troje dece
Foto: Screenshot (Instagram/193ns_rs/192_rs)
Policija u Bačkom Petrovcu je uhapsila I. P. i on se sumnjiči za teško dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Kako se sumnja, do nesreće je došlo, kada je I. P, koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kom se nalazila porodica iz Novog Sada.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 12 časova, kada su se sudarila dva putnička vozila kod Bačkog Petrovca.
J. S. (38) je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula.
 
Osim nje u Urgentni centar KCV primljen je i J. Ž. (36), sa teškim politraumatskim povredama i nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. 
 
U Dečiju bolnicu u Novom Sadu primljeno je troje dece uzrasta 10, devet i sedam godina. Dvoje dece zadobila su teže telesne povrede, ali nisu bila životno ugrožena. Svo troje je zadržano na bolničkom lečenju. 
Nezvanično, u jednom automobilu nalazila se porodica i nastradala je majka troje dece, a u drugom vozilu su navodno bila dva muškarca.  
 
Vatrogasci su morali da seku kola da dođu do putnika.
  • Zguba

    07.10.2024 11:42
    .
    Mislite dvojni državljanin Hrvatske i Srbije? Srpski pasoš nije poneo taj dan verovatno...
    Bitno je čiji je auto u ovom slučaju, to me jako interesuje, ko to nama blinka i poručuje da smo boranija dok on gazi
  • Nemanja

    07.10.2024 11:37
    @Realista

    Tako što je ovde verovatno u pitanju jedan od onih rent-a-patriJota koji imaju pasoš obe države, ali se ovde predstavlja kao "državljanin hrvatske"
  • Misko

    07.10.2024 11:20
    20 godina robije i da plaća devojčicama školovanje do punoletstva. Ako ne može da plaća, 40 godina robije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika