Dodatne autobuske linije tokom Festivala uličnih svirača: Evo kako će voziti

Gradsko saobraćajno preduzeće će tokom trajanja Festivala uličnih svirača uvesti dodatne autobuske linije koje voze na ovu manifestaciju u podgrađe Tvrđave.
Dodatne autobuske linije tokom Festivala uličnih svirača: Evo kako će voziti
Foto: 021.rs
Kako navode iz JGSP "Novi Sad", prvog dana Festivala, 29. avgusta, autobusi će saobraćati na tri vanredne linije FUS0, FUS1 i FUS2.
 
Linija FUS0 će saobraćati u periodu od 19 do 20.45 časova.
Nakon otvaranja Bulevara Mihajla Pupina, do mesta održavanja Festivala u Podgrađu počeće da saobraćaju FUS1 i FUS2. Drugog i trećeg dana, 30. i 31. avgusta, saobraćaće samo ove dve linije.
 
Na sve tri linije autobusi će se zaustavljati na zvaničnim stajalištima i biće posebno obeleženi.
Trase na vanrednim linijama:
 
FUS0: ABS Detelinara - Centar - Liman 4
 
Stajalište kod ABC-a u Rumenačkoj ulici (stajalište linije 3) - levo na Bulevar kralja Petra I - desno na Bulevar oslobođenja - levo u Jevrejsku ulicu - desno na Bulevar Mihajla Pupina (zaustavlja se na mestu početka povorke kod Izvršnog veća) - desno skreće u ulicu Žarka Zrenjanina - Stražilovska ulica - desno na Bulevar cara Lazara - levo u Fruškogorsku ulicu - iz kružnog toka ide u ulicu Narodnog fronta i do kraja Limana 4.
 
Sa početnog stajališta linije 4 na Limanu autobusi će po navedenoj satnici istom trasom preko centra saobraćati do ABC Detelinara.
 
 
FUS1: ABC Detelinara - Podgrađe Petrovaradina
 
Stajalište kod ABC-a u Rumenačkoj ulici (stajalište linije 3) - levo na Bulevar kralja Petra I - desno na Bulevar oslobođenja - levo u Jevrejsku ulicu - desno na Bulevar Mihajla Pupina - most "Duga" - podgrađe Petrovaradinske tvrđave (preko puta "Aqua Dorie") gde se trasa završava i izdržava vreme do povratka.
 
Povratak se obavlja istom trasom, s tim što se linija završava na stajalištu u Rumenačkoj ulici, nakon raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića.
FUS2: Liman 4 - Podgrađe Petrovaradina
 
Stajalište u Ulici Narodnog fronta na Limanu 4 (početko stajalište linije 4) - Narodnog fronta - levo u Fruškogorsku - na kružnom toku na Bulevar cara Lazara - levo u Stražilovsku - Ulica Žarka Zrenjanina - desno na Bulevar Mihajla Pupina - most "Duga" - podgrađe Petrovaradinske tvrđave (preko puta "Aqua Dorie") gde se trasa završava i izdržava vreme do povratka.
 
Povratak se obavlja istom trasom, s tim što se linija završava na poslednjem stajalištu u Narodnog fronta na Limanu 4.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije