Prvi trijumf Voše ove sezone: Pobeda nad Radničkim i osvojena četiri boda

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 3:2 u četvrtom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.
Prvi trijumf Voše ove sezone: Pobeda nad Radničkim i osvojena četiri boda
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Čumić u 15. i 40. i Bolingi u 74. minutu.

Voša je preuzela inicijativu od početka utakmice i prenela igru na polovinu protivnika.

U 15. minutu Voša je povela kada je Čumića sa 22-23 metra pogodio prvi ugao za 1:0.
 
Sledeći gol bio je u 40. minutu kada je kapiten Voše Čumić pogodio za 2:0.
 
Malbašić je oštro šutirao iskosa sa desne strane, Rosić je odbio loptu pravo na nogu Čumića koji je bio precizan po drugi put na meču.
 
Radnički je u 44. minutu uspeo da se vrati u meč i da smanji vođstvo Vojvodine, pošto je posle akcije sa desne strane i Rosićevog izbijanja na loptu naleteo Pejović i snažnim udarcem u levi ugao gola pogodio za 2:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.
 
Radnički je u 59. minutu uspeo da dođe do izjednačenja, posle akcije kroz sredinu i pasa Mesarovića, Marjanović je sa desetak metara savladao golmana Voše Carevića za 2:2.
 
Na isteku 73. minuta, Bolingi je bio na pravom mestu posle nove akcije koju je započeo Čumić i na petercu spojio napadača Voše za 3:2.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Vojvodina posle četiri utakmice ima četiri osvojena boda, a u narednom kolu gostuje Mladosti u Lučanima, u subotu od 20.30 časova.

  • Dusan Dzigurski

    20.08.2023 13:43
    Kakav fudbal, strasan fudbal!
    Za sve one koji tvrde da je Vosa slaba, jucerasnja utakmica je dokaz da nije tako. Pun stadion, vrela, prava juznoamericka atmosfera, sjajan fudbal i siguran sam da ce do kraja sezone Vojvodina da se umesa u borbu za titulu. Bravo Zbiljo, care, tek sada navijaci Vose pocinju da shvataju da je ta prica o tituli ostvariva.
  • Marko

    20.08.2023 08:52
    @Slavlje
    Nije Mancester nego Real (sa Nisave). Pobeda je pobeda!
  • Slavlje

    19.08.2023 22:42
    Kao da smo Mančester pobedili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.