Fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi izašao iz bolnice posle mesec dana

Fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi izašao je iz bolnice posle više od mesec dana i sada je na kućnom lečenju, objavio je Fudbalski klub Vojvodina.
Fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi izašao iz bolnice posle mesec dana
Foto: FK Vojvodina

Bolingi je napustio Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je bio na lečenju i rehabilitaciji od sredine septembra, kada se u lošem zdravstvenom stanju vratio sa reprezentativne pauze iz Demokratske Republike Kongo.

Uz pravovremenu reakciju i brigu lekara i celokupnog medicinskog osoblja na Institutu u Sremskoj Kamenici, Bolingi se uspešno oporavio i od danas je na kućnom lečenju.

"FK Vojvodina želi da se ovim putem još jednom zahvali svima na Institutu za plućne bolesti, a svom Džonatanu Bolingiju da se što pre vrati na teren, da zajedno slavimo nove pobede i njegove golove", saopštio je klub.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.