Voša se vratila u Novi Sad sa priprema na Zlatiboru, u nedelju generalna proba protiv Bašakšehira

Ekspedicija Vojvodine vratila se ranim jutarnjim satima sa glavnog dela priprema na Zlatiboru.
Voša se vratila u Novi Sad sa priprema na Zlatiboru, u nedelju generalna proba protiv Bašakšehira
Foto: FK Vojvodina
Izabranici Božidara Bandovića tokom prethodne dve sedmice radili su na fizičkoj spremi i taktičkom uigravanju, a odigrali su i tri kontrolne utakmice uz maksimalan učinak od tri trijumfa.
Prošle subote, Vojvodina je najpre pobedila Dečić rezultatom 2:0, da bi potom savladala i FK Noa iz Jermenije posle preokreta sa 3:2. 
U trećoj proveri, pred polazak u Novi Sad, u meču odigranom dva puta po 70 minuta, Vojvodina je takođe nakon preokreta pobedila Mladost iz Lučana sa 3:2.
 
Vojvodina će pre otvaranja prvenstva na gostovanju Tekstilcu 20. jula odigrati i generalnu probu protiv turskog Bašakšehira, na terenu Centra FSS u Staroj Pazovi, u nedelju, 14. jula.
  • Fon Wirklich

    07.07.2024 22:20
    Воша из Бачке Тополе
    "Тресла се гора, родио се миш"... Чим чика Љуба није ишао на припреме, ил му дестинација не одговара, или су припреме фијаско?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.