Grupa navijača Vojvodine uhapšena u Amsterdamu?

Grupa navijača Vojvodine uhapšena je u centru Amsterdama zbog nošenja majica sa natpisom "svi policajci su kopilad".
Grupa navijača Vojvodine uhapšena u Amsterdamu?
Foto: FK Vojvodina
Kako javlja Tanjug, zvanična potvrda o hapšenju desetak navijača Voše nije stigla, ali jeste upozorenje policije navijačima Vojvodine da se ponašaju u skladu sa holandskim propisima, a da su u suprotnom mogući novi problemi.
Grupa od stotinak navijača Voše stigla je u Amsterdam da od 20 i 30 bodri klub protiv Ajaksa u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pred izabranicima Božidara Bandovića je veliki zadatak - da se izbore za povoljan rezultat pred revanš utakmicu koja će se igrati u Bačkoj Topoli.
 
"Ja bih se vratio sedam meseci unazad, intezitetom, radom i verom u ove momke, došli smo do tog trenutka da igramo Evropu i to protiv jedne velike ekipe kakav je Ajaks. U pitanju je kvalitetna ekipa, kako timski, tako i pojedinačno. Za mnoge je čudo ili nemoguće, ali na terenu igraju 11 na 11 i moramo da odigramo perfektnu utakmicu", rekao je Bandović.
 
On je dodao da Vojvodina mora da bude fokusirana od prve do poslednje sekunde, kao i da brzina i intenzitet moraju da budu na visokom nivou.
Meč između Ajaksa i Vojvodine igra se sa početkom u 20.30 časova.
  • Milovan

    26.07.2024 07:45
    Ako je tačno da su uhapšeni samo zbog natpisa na majici koliko god to što piše nije primereno onda je to strašno.Dobro da nisu blokirali put,prvo bi ih oplavili od batina a onda jedno 4-5 godina robije
  • Mile ☘️

    26.07.2024 07:25
    Finansiramo mi koji plaćamo porez.
  • Nons

    25.07.2024 21:00
    Navijaci
    Na sve strane naši gradjani nas brukaju i doprinose lošoj reputaciji o nama,a posle nam Evropa kriva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.