Voša u poslednjim minutima ispustila remi protiv Maribora

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na stadionu "Ljudski vrt" od ekipe Maribora rezultatom 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
Voša u poslednjim minutima ispustila remi protiv Maribora
Foto: FK Vojvodina (ilustracija)
Jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Kejleb Seri u 77. minutu,.
 
Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:
 
Maribor: Jug – Širvis, Vidmar, Karič, Milec (od 79. Sikošek) – Ž. Repas (od 86. Boris), J. Repas – Barišić (od 67. Sudani), Iličić, Božić (od 86. Burle) – Bogre (od 67. Jakupović).
 
Vojvodina: Carević – Butean, Sičenje, Crnomarković, Lukas Baros – Petrović, Poletanović (od 50. Medojević), Savićević (od 90. L. Nikolić) – Radulović (od 33. Ivanović), Seri, Bamidele.
U poslednjem minutu prvog dela igre Maribor je imao još jednu šansu, Božić je prošao po levoj strani, potom uneo u sredinu i sa ivice šesanesterca gađao po zemlji, Carević je upisao novu odličnu odbranu.
 
Tek što je počelo drugo poluvreme, Božidar Bandović je morao da napravi i drugu promenu, zbog povrede je izašao Poletanović, a zamenio ga je Medojević.
U istom minutu Maribor je ponovo bio blizu gola, Iličić je ovaj put odlično gađao iz slobodnog udarca sa 20 metara, lopta je prošla nekoliko centimetara preko prečke.
 
U 56. minutu Ivanović je imao stopostotnu šansu, izašao je sam na golmana, gađao dalji ugao, ali je Širvis odbranio. U nastavku iste akcije na drugoj strani, Butean zakasnio klizećim startom, oborio Božića i napravio penal. 
 
Odgovornost je preuzeo iskusni Iličić, njegov udarac pročitao je Carević, ali je na loptu naleteo ponovo Iličić koji je pogodio za 1:0.
 
U 68. minutu Vojvodina je ostala sa igračem manje, prethodno je sudija pustio da se igra nastavi zbog prekršaja nad Petrovićem, u nastavku akcije Medojević je na sredini terena uklizao, a sudija mu pokazao direktan crveni karton.
 
U 73. minutu Iličić je opet pripretio Careviću, oslobodio se Crnomarkovića i sa 20 metara šutirao za malo preko prečke.
 
I onda, u 77. minutu, Seri je pogodio za 1:1. Ivanović je odradio veliki deo posla, prihvatio je loptu i povukao do opasne zone, proigrao Serija, koji je odigrao dupli pas sa Bamideleom i potom pogodio prvi ugao za 1:1.
U poslednjim trenucima, posle prekida koji je izveo Seri, Ivanović je sa druge stative gađao, ali nije uspeo da pogodi mrežu za preokret.
 
U sledećem napadu, poslednjem, nakon centaršuta sa desnog boka, Sudani je glavom pogodio za 2:1.
  • ARMAGEDON

    09.08.2024 11:41
    SNS UPRAVA
    Napolje iz Vojvodine, ni prenos ne zelite da obezbedite!!! RIO TINTO DELIJE!
  • Andrija Šrek

    09.08.2024 10:47
    ...
    Ovoga puta je čak i zvanično najavljen prenos na Arena Premium 2, ali je tu bila utakmica PAO-Ajax!
    Stvarno, u čemu je problem? Šta, ako igra istovremeno i Partizan, ne sme niko da prenosi Vojvodinu?
    Srećom, ipak niko nije gledao ni sramotni Partizan, svi smo gledali košarku!
  • Cane

    09.08.2024 08:41
    Sve jasno
    Pogledajte startnu postavu Voše,sedam igraca stranci..a ovih cetvorica nijedan nije iz Vošine skole!Uprava prst na čelo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.