Bandović nakon poraza od Napretka: U teškoj smo situaciji

Trener Vojvodine Božidar Bandović razočaran je nakon poraza svoje ekipe od Napretka.
 Bandović nakon poraza od Napretka: U teškoj smo situaciji
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri Voše izgubili su večeras od Napretka rezultatom 1:2.
"U teškoj smo situaciji posle izgubljene utakmice. Očekivali smo da ćemo igrati protiv niske odbrane i da nećemo imati mnogo prostora. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko situacija da napadnemo po boku, nedostajao nam je bolji završni pas. Posle primljenog gola, brzo smo izjednačili, dominirali, nije bilo mnogo šansi, žurili smo, izgubili smo samopouzdanje i nedopustivo je što nam je nedostajala ta druga lopta i što nismo igrali dobar presing kada izgubimo loptu, pa smo tako dozvolili rivalu da nam stvori šanse i pre gola", rekao je Bandović.
U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Partizana.
  • Xet

    26.08.2024 18:40
    Rezultati sve govore
    O d l a z i zajedno sa onima koji su te doveli
  • Strelac

    26.08.2024 15:56
    Trener
    Ko voli lepotu gleda balet, ko voli fudbal gleda golove! To Bandović jop nije shvatio!
  • Saša

    26.08.2024 15:14
    Dok u upravi ne budu sedeli pravi vojvodinaši i igrali igrači koji vole VOŠU neće biti bolje? Ovu upravu i trenera teško oterati? Čuvaju jedan drugom leđa i uzimaju "tal" a do kluba im nije stalo?? Neznam kako ih se rešiti? Vratite Lalatovića !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.