Ubedljiva pobeda Voše: U gostima savladala IMT sa 3:0

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na stadionu "Lagator" ekipu IMT-a rezultatom 3:0 u devetom kolu Super lige Srbije.
Ubedljiva pobeda Voše: U gostima savladala IMT sa 3:0
Foto: FK Vojvodina
Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Kejleb Seri u 52. i 69. minutu, dok je Poletanović pogodio iz penala u 65.
 
Voša je od početka bila bolja ekipa, stvarala je više prilika, a prvu je imao Korać. U 13. minutu posle kornera sa desne strane, glavom je gađao po sredini, na mestu je bio golman Vukliš.
 
I u 32. minutu Korać je imao novu šansu posle kornera, ovaj put sa desne strane, pogodio je mesto gde se spajaju prečka i stativa.
U finišu prvog poluvremena Voša je povezala nekoliko dobrih napada. Prvo je Seri poslao Bamideleu loptu u prostor, on je imao situaciju dva na jedan, ali nije dobro proigrao Radulovića na drugoj strani.
 
Odmah nakon toga i Seri je iskosa sa leve strane pokušao da iznenadi golmana, ali je Vukliš dobro intervenisao.
 
Što Vojvodina nije uspela u prvom, jeste u drugom poluvremenu i to čak tri puta u razmaku od 15 minuta.
IMT jeste prvi pripretio, najbolje od početka utakmice, pošto je Stevanović sa distance stavio Rosića na muke, ali je golman sačuvao mrežu.
 
U 52. minutu, Voša je uspela da dođe do prednosti, Bamidele je uputio sjajan pas, Seri je izašao sam na golmana i rutinski gađao pored njega za 0:1.
 
Deset minuta kasnije, Bamidele je šutirao, njegov čuvar je rukom izblokirao njegov udarac, a posle asistencije iz VAR sobe, sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Poletanović koji je gađao u donji levi ugao za 0:2.
 
Sve je bilo gotovo u 69. minutu kada je Rosić izbacio loptu, Seri je opet odlučio da krene u solo akciju, oslobodio se dvojice čuvara i potom preciznim udarcem opet savladao Vukliša za nedostižnih 0:3!
 
Nemanja Krtolica je potom odlučio da pruži šansu Petru Sukačevu, a sa njim je ušao i novajlija Depu, a izašli su Radulović i Bamidele.
Prednost Vojvodine mogao je da poveća Veličković, čiji je udarac sa 10 metara zaustavio Vukliš, pa promene rezultata više nije bilo.
 
U narednom kolu Vojvodina dočekuje Radnički, a taj meč na programu je u subotu u 20 časova na stadionu "Karađorđe".
  • Lovac

    22.09.2024 21:38
    IMT 539
    Čestitka igračima i stručnom štabu na pobedi.Nadam se da iprotiv ozbiljnijih timova možemo da očekujemo dobre rezultate.
  • Paolo

    22.09.2024 21:34
    Čestitke momcima, Radulović napolje!
  • Saša

    22.09.2024 21:09
    Pobeda
    Dobro je! Napokon igrači obradovali navijače u gostima! Napred VOŠA!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport