Lalatović se vraća u Vojvodinu

Nenad Lalatović trebalo bi ponovo da preuzme vođenje ekipe Vojvodine.
Lalatović se vraća u Vojvodinu
Foto: 021.rs
Prema saznanjima 021.rs, Lalatović je već razgovarao sa upravom kluba i konačna odluka bi trebalo da bude uskoro donesena. 
 
Prema pisanju beogradskih medija, Lalatović bi već u utorak mogao da postane trener Vojvodine, a predstavljanje novog stručnog štaba, u kojem bi bili i Milan Vještica, te Vidak Bratić, moglo bi da se organizuje u organizuje u sredu.
Takođe, piše se i da je Lalatović već napustio Mladost iz Lučana. 
 
Lalatović je u Lučane stigao u avgustu ove godine, a sa timom je u kratkom periodu zabeležio dobre rezultate, pa je Mladost trenutno treća na tabeli u domaćem šampionatu.
Temperamentni stručnjak ne krije svoju ljubav prema Vojvodini i Novom Sadu, a u više navrata je poručivao da bi dao godine živote za titulu sa Vošom i da bi voleo da ostane u vojvođanskoj prestonici.
 
Ukoliko se zaista vrati u Novi Sad, Lalatoviću bi to bio treći angažman u Vojvodini. Prvi put je predvodio ekipu od novembra 2015. do decembra 2016. godina, nakon čega se u klub vratio 2019. i tu ostao do maja 2021. 
 
U drugom angažmanu u Vojvodini Lalatović je ostvario i najveći uspeh u svojoj trenerskoj karijeri, pošto je sa novosadskim timom osvojio Kup Srbije.
Nenad Lalatović je statistički jedan od najuspešnijih trenera Vojvodine, a 2020. je predvodio ekipu do trofeja Kupa Srbije.
 
U istoriji kluba je upisan i kao trener sa najviše ostvarenih pobeda. Vojvodinu je predvodio na 131 utakmici, ostvario je 76 pobeda, 30 remija i 25 poraza.
  • Pera Detlić

    07.10.2024 12:08
    Ozbiljno
    Zbiljo,
    jesi li ozbiljan?
  • Novosađanin

    07.10.2024 11:30
    i Firmaš
    Pratim Vojvodinu decenijama ono što je meni bitno kao jednom prosečnom navijaču sa Zapada koji nije opterećen trofejima i titulama ( zato i navijam za Vojvodinu, umesto za BG blizance ) je da moja Voša igra fudbal. Sa Lalatovićem smo poslednji put igrali fudbal na gol više, napadački bez kompromisa onako kako i zaslužuje jedna Stara Dama. Zato moj glas ide za Lalatovića, ako ništa gledaćemo lep fubal. One defanzive i ultra taktičare od Bandovića, ovog Krtolice i Đorđevića neka ostanu neka ružna prošlost. Čekamo te na Zapadu Lalate, prošle su duge 3godine bez tebe, nadamo se da ostaješ ovaj put do Evrope.
  • Andrija

    07.10.2024 11:08
    Srećno Lalate
    Ako je ovo tačno ja sam zadovoljan. Uz sve mane koje čovek ima ipak je neko ko će biti autoritet za naše igrače koji mi deluju poprilično raštimovano. Svakako očekujem da ćemo izgledati čvršće i sigurnije na terenu. Neka bude treća - sreća!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.