Još uvek ništa od semafora na mestu gde je autobus udario devojku: "Montop" tražio previše para

Građani će morati da sačekaju još neko vreme na izgradnju semafora na raskrsnici Temerinske i Dositejeve ulice, gde je letos autobus GSP-a udario devojku.
Još uvek ništa od semafora na mestu gde je autobus udario devojku: "Montop" tražio previše para
Foto: 021.rs
Na tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) stigla je samo jedna ponuda, koju je poslao "Montop" Marka Bosanca Bosketa, zajedno sa firmama JKP "Put", "Gratel" i "Geoada". 
Ova firma je za posao tražila 16,4 miliona dinara sa uračunatim PDV-om, što je za gotovo šest miliona dinara više od procenjene vrednosti.
Iz tog razloga tender je poništen, a Uprava za građevinsko zemljište i investicije će u narednom periodu raspisati novu javnu nabavku.
 
Građani ovog dela Novog Sada već godinama unazad traže semafor.

Semafor je projektovan još 2000. godine, ali sve do sada nije bilo pokušaja da se pronađu izvođači.
 
Prema projektu, na uglu Temerinske, Dositejeve i Almaške predviđena je izgradnja semafora i uređenje pešačkih staza i prelaza u okviru raskrsnice, kao i izrada kablovske kanalizacije ispod kolovoza.

Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.

  • Perica

    07.11.2023 11:31
    Ako se taj semafor kupi na isti način kao što je SAP program 2013-e, možda počne montaźa tamo negde 2031-e godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".