FOTO Praznici nam stižu: Da li ste okitili vaš dom novogodišnjom rasvetom?

Da su praznici uveliko stigli, možemo da primetimo po upaljenim novogodišnjim lampicama, ali i velikim popustima u radnjama.

Pred kraj godine, salon Eglo rasvete kombinuje ova dva vesnika praznika, nudeći popuste od 15 odsto, ne samo na novogodišnju rasvetu i dekoraciju, već i na veliki deo asortimana.

Novogodišnja rasveta ima estetsku, ali i društvenu funkciju. Zimi su dani kraći, kraj godine se približava, i to je vreme koje treba da iskoristimo da budemo sa porodicom i prijateljima. Rasveta doprinosi prazničnoj atmosferi i čini da se ljudi osećaju posebno, srećno i voljeno.
 
Nije, zapravo, potrebno mnogo kako biste ovog decembra od vašeg doma stvorili ambijent koji poziva na druženje, porodične ručkove, deljenje poklona i ljubavi sa najdražima. 
 
Sve što vam je potrebno je ukrašena novogodišnja jelka, u kombinaciji sa prazničnom rasvetom, uz nešto dekoracije. 
Kako Eglo ulepšava novogodišnje i božićne praznike?
 
Ako još uvek niste pripremili vaš dom za predstojeću prazničnu sezonu, salon rasvete Eglo na jednom mestu ima gotovo sve što vam je potrebno - od niza lampica za jelku, pa do dekorativne spoljne rasvete.
 
 
Tu su i drveni svetleći ukrasi za stone aranžmane ili ulepšavanje polica.
 
Spektar svetlosnih elemenata u ovom salonu zaista je dovoljan da svakom, pa i najvećem "Grinču" izmami osmeh na lice. 
 
Istina je, ipak, da su novogodišnji praznici često uzrok za nervozu, naročito zbog velikih troškova. Rasveta može da doprienese tome, naročito ako je uključena ceo dan. Rešenje postoji. Opcija novogodišnje rasvete sa funkcijom zatamnjivanja i programiranja vremena rada, omogućava da se svetlo automatski uključuje i isključuje, dan za danom, u vreme koje želite.
 
 
Osim toga, važno je da se rasveta estetski uklopi u dom. Modeli koje Eglo nudi imaju širok spektar boja svetlosti - od hladno bele, preko toplo bele, do šarene, tako da ih je lako uklopiti u svaki enterijer.
 
 
Stan za praznike možete ukrasiti i elegantnim svećnjacima, različitim svetlećim dekoracijama, snežnim globusima, prelepim visilicama, pa i svećama na baterije.
 
A ukoliko imate dvorište ili terasu, uz pažljivo odabranu dekoraciju i rasvetu, možete ukrasiti i ovaj deo vašeg doma. Eglo nudi bajkovita svetla za drveće, ograde i prozore, ali i dekorativne figure irvasa i zvezde. 
 
 
Kad ste već tu...
 
Ako posećujete Eglo salon rasvete, razmotrite šta vam je još od stadardnog osvetljenja neophodno u stanu, jer dobra rasveta je ključ prijatnog prostora. Ona utiče na raspoloženje, produktivnost i kvalitet života uopšte.
 
Svetlo se ne koristi samo da bismo videli bolje u mraku. Osim direktnog svetla, postoje i svetla za akcentovanje, odnosno privlačenje pažnje na određene elemente u prostoru i elementi osvetljenja koji nam pomažu da obavljamo određene zadatke, poput čitanja.
 
 
Zato, salon Eglo u Novom Sadu nudi sve na jednom mestu, od unutrašnje, preko spoljne rasvete, pa do ventilatora.
 
Lusteri, podne lampe, plafonjere, visilice, zidne lampe, stone lampe i drugi elementi naglašavaju jedinstvenost svake prostorije. Dostupni su u više boja i stilova. Moguće je birati između čitavog spektra materijala, kao što su bakar, beton, drvo, ratan i nerđajući čelik, ali i oblika, poput više izvora svetlosti, ugaonog elementa, sfere i trake. 
 
Ako imate dvorište, u ovom salonu možete pronaći i spoljnu rasvetu različitih stilova. U ponudi je spoljna rasveta sa senzorima pokreta, koja omogućava uštedu energije, ali i povećava bezbednost. Takođe, nudi se i solarna rasveta, koja je istovremeno efikasna i dekorativna. Tu su i indirektna svetla, kao i rasveta za stazu. 
 
 
Eglo prati i sve trendove u svetu dizajna i rasvete. Gotovo čitav asortiman sastoji se od dugovečne i štedljive LED rasvete, a primenjuju se i rešenja koja omogućavaju korisnicima da pametnim uređajima brzo i jednostavno kontrolišu osvetljenje i dom. 
Kako do Eglo salona?
 
Celokupnu ponudu možete pogledati na sajtu eglo.com/rs, ali ništa ne može zameniti razgledanje uživo, naročito ako ste neodlučni.
 
Salon Eglo u Novom Sadu nalazi se na adresi Rumenački put 53a. Salon ima i veliki parking za kupce, ako odlučite da se duže zadržite u kupovini. S obzirom na prijatan ambijent i ljubazne zaposlene uvek spremne da posavetuju, takva odluka je gotovo izvesna.
 
Ukoliko želite da se informišete o ponudi i uslugama pre nego što odete do salona, možete ih kontaktirati na broj telefona 021/27-66-874, kao i na mejl novi.sad@eglo.com.

Teme

Eglo

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti