FOTO, VIDEO: Zamislite život u najluksuznijoj zgradi u Novom Sadu na korak od Futoške pijace

Još samo nekoliko stanova je ostalo u najluksuznijoj zgradi koja je poslednjih godina izgrađena u Novom Sadu.
FOTO, VIDEO: Zamislite život u najluksuznijoj zgradi u Novom Sadu na korak od Futoške pijace
Foto: 021.rs

Investitor ovog prestižnog objekta na Grbavici, za koji vlada ogromno interesovanje, je jedna od vodećih novosadskih kompanija "Prezident".

"Palata Komenski" je osmišljena kao prefinjena visoko kvalitetna gradnja koju "Prezident" primenjuje već decenijama na više lokacija u Novom Sadu i Beogradu. 

"Palata Komenski" se stilski izdvaja kao jedna od najlepših novih zgrada u Novom Sadu. Spoljašnost objekta obiluje detaljima koji nisu karakteristični za savremenu gradnju - od ukrasnih stubova, ornamenata, detalja od kovanog gvožđa, pa do osvetljenja dizajniranog i postavljenog tako da naglasava najlepše detalje fasade.
 
 
Dodatna prednost je lokacija. Trg Komenskog je lokacija koja stanarima nudi sav komfor gradskog života, na samo par koraka od Bulevara oslobođenja, Futoške pijace i centra Novog Sada. 
 
Okružen zelenilom, naslonjen na park i lišen teškog saobraćaja i buke, trg je ušuškan u urbanu zonu, pored dva vrtića i Osnovne škole "Branko Radičević", kao i nekoliko marketa i, uopšte, svega što je neophodno za udoban život.
 
Zamislite život u ovoj zgradi… 
 
Iskustvo pokazuje da, osim racionalnog, veliku ulogu u kupovini stana igra i emocionalno. To znači da, pre nego što se odlučite na ovaj veliki korak, morate da pokušate da zamislite svoju budućnost u ovom objektu. 
 
Da li možete da zamsilite život u ovom objektu?
 
 
Recimo, prilazite mu automobilom, a u garažu ulazite tako što se spustite auto-liftom. Potom se direktno iz garaže, liftom penjete do hodnika, obloženog prirodnim granitom i zidnim drvenim oblogama, kao i crno-belim fotografijama sa motivima nekadašnjeg Novog Sada. 
 
 
Kao u nekom starom holivudskom filmu, dočekuje vas portir na ulazu, što dodatno povećava bezbednost stanara i njihove imovine. Takođe, interfon ima "smart" opciju koja putem povezivanja na aplikaciju preko telefona omogućava da uvek znate ko vam dolazi. 
 
 
Ali to nije sve… italijanska blindirana ulazna vrata sa viskim stepenom zastite vašeg stana deluju impozantno, jer su obložena drvenim oblogama i istaknuta sa kapitolom.
 
Magija se nastavlja kada uđete u svoj stan. Ulaskom u stan, hodate po hrastovom tarketu prve klase, a prozori su opremljeni troslojnim staklima (nivo buke i spoljnog uticaja je smanjen na minimum) sa drvo-aluminijum profilima i drvenim hrastovim oblogama iznutra. Tu su i aluminijsumske roletne, koje funkcionišu putem daljinskog upravljača.
 
Keramika je nabavljena od vodećih italijanskih proizvođača prve klase, a oprema od renomiranih "Villeroy&Bosch" proizvođača sa Geberit vodokotlicima. 
 
 
Pogodnosti života u "Palati Komenski" se ne zaustavljaju samo na estetici i kvalitetu, već se nastavljaju u vidu održivosti i uštede. Svaki stan poseduje karticu za struju, poput hotelskog sistema. Ova kartica reguliše prekid struje, čime se smanjuju troškovi. Najveća prednost je da svaki stan ima i svoju nezavisnu toplotnu pumpu i u njemu funkcioniše "smart" sistem grejanja i hlađenja, uz povezivanje na aplikaciju pomoću telefona. 
Činjenica je da su mnogi Novosađani mogli da zamisle svoj život u ovom prestižnom objektu koji je izgradio "Prezident" tako da je dosta stanova već prodato. Dostupno je još nekoliko stanova površine 39 do 90m2, kao i jedan spektakularan penthaus od 196m2, u koji se ulazi direktno iz lifta. 
 
Zbog velikog interesovanja, svim budućim stanarima savetuje se brza rezervacija budućeg doma u ovom objektu. 
 
Detalji su dostupni na zvaničnom sajtu, a potrebne informacije dobićete direktno na brojeve 021 423826 i 063 539 300.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".