FOTO Novosađanka piše: Novi Sad prestonica (ne)kulture - kej zapljusnut smećem

Jedna Novosađanka obratila se redakciji portala 021.rs sa žalbom na stanje u kom se nalazi kej.
FOTO Novosađanka piše: Novi Sad prestonica (ne)kulture - kej zapljusnut smećem
Foto: 021.rs

Kako navodi, osim keja, upitna je i čistoća drugih delova grada.

Novosađanka nam je poslala i fotografije koje, kako kaže, "ilustruju na šta liči popularno šetalište Novosađana".

"Za ovakav izgled nije kriva samo oluja, kriva je nebriga gradske vlasti koja dozvoljava i organizuje šaranje nacističkih i fašističkih simbola po zgradama mesnih zajednica koje im se ne dopadaju, a nije u stanju da organizuje uređenje grada i odlaganje smeća. Međutim, nije samo vlast kriva, evidentno je urušavanje kulture stanovanja građana. Na svakom koraku je smeće koje se baca van kontejnera, koji su prepuni i uništeni, a ukoliko šetate uz Dunav naići ćete na ljudski izmet, jer nekima odgovara da baš tu vrše veliku nuždu", piše ova Novosađanka.
 
 
Novi Sad je u 2022. godini bio i Evropska prestonica kulture, na šta se osvrće i čitateljka portala 021.rs. 
 
  
"Svaka čast za Evropsku prestonicu kulture", zaključuje Novosađanka.
  • Mare

    27.02.2024 20:52
    Da li znate koliku platu dobijaju Lasica,Boban…? Sramota i bruka! Uz to imaju i službena vozila a ne dolaze na posao. Neka idu i ciste smece. Ionako nemaju skolu
  • Zoli

    27.02.2024 18:41
    Novi Sad je postao jedna velika deponija u poslednjih 10 godina. Pitam se zašto? Svaki deo grada je prljav kao Lahore u Pakistanu.
  • Mark

    27.02.2024 18:33
    ..
    Svi su krivi sem nas.. Baca se sve živo i sto treba i sto ne treba. Mi gradjani smo najvise krivi pocev od naseg ponašanja pa do biranja vlasti. Sad je meni kriv radnik cistoce sto sam bacio wc solju kraj kontejnera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".