FOTO Novosađanka piše: Ovako izgleda autobusko stajalište - dve stanice od centra

Jedna Novosađanka obratila se redakciji 021.rs sa žalbom na izgled autobuskog stajališta u Kisačkoj ulici.
FOTO Novosađanka piše: Ovako izgleda autobusko stajalište - dve stanice od centra
Foto: 021.rs (Čitaoci)

Kako je navela, stanica je blizu centra, ali izgleda veoma zapušteno.

Po njenim rečima, autobusko stajalište tako izgleda kada pada kiša, a uz to se "udruže nemar, bahatost i bezobrazluk".

"Pre tri meseca je prekopan trotoar da se povežu kablovi za struju sa novom zgradom. Deo trotoara je zakrpljen, a ostatak stoji ovako. Do skoro je tu gde vire ta creva bila rupa. Kada pada kiša, ako pešak neće da gazi blato, ide na kolovoz i rizikuje da ga udari auto ili da bude samo okupan vodom. I onda još to nije dosta nego skoro svaki dan neki vozač misli da je taj prostor iza autobuskog stajališta idealan za parkiranje. Dokle će to tako da stoji i ko je dužan i odgovoran da se taj trotoar vrati u upotrebljivo stanje?", pita ova Novosađanka.
 
 
Ona zaključuje pitanjem -da li je trebalo da budemo kulturni samo dok je Novi Sad bio zvanično kulturna prestonica Evrope ili smemo to i sad?
  • Koja

    06.01.2024 13:23
    Kakav smo narod, sve nam je dobro. Za neobrazovane, nekulturne i bahate, koji su osvojili Novi Sad i uzurpirali sve dobro u njemu, poručujem da se vrate u svoje selo i puste nas građane da živimo kao nekad.
  • Radovan

    04.01.2024 13:58
    Uzas
    Na Futoskom putu 18 ulazi u zgrade,zelena povrsina uz sami put,sve zakrceno automobilima,nigde nikog ni komunalaca,ni policije ni pauka,a novosagradjena zgrada uredno
    okruzena betonskim loptama i sadnicama mladog drveca a mi prokleti iz starogradnji zakrceni,ponizeni,jadni i bedni u svojim stanovima!!!
  • Seljak

    04.01.2024 13:17
    65+
    ...I ko prođe Dositejevom i Almaškom bez povreda da dobije medalju. Uzgred uskoro će i trotoar Bulevara od stanice do Futoške tako izgledati, ulegnuća puna vode posle kiše, rupe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".