Na autobuskim stajalištima u Novom Sadu biće postavljeno još info-displeja

Na autobuskim stajalištima u Novom Sadu biće postavljeno 10 novih elektronskih informacionih displeja.
Na autobuskim stajalištima u Novom Sadu biće postavljeno još info-displeja
Foto: 021.rs
Gradska uprava za saobraćaj i puteve raspisala je tender za nabavku 10 displeja, koji će se nalaziti ispod nadstrešnica na autobuskim stajalištima na teritoriji Novog Sada za gradski i prigradski saobraćaj.
 
Kako se navodi u specifikaciji, ovaj okvirni sporazum zaključuje se na period do utroška ugovorenih finansijskih sredstava, a najduže na period od godinu dana od potpisivanja ugovora.

Dodatno, izabrani dobavljač biće u obavezi i da istraži teren i nađe pogodna stajališta gde bi se ovi displeji mogli instalirati.

Ovi uređaji treba da imaju instaliran NS info softver ili odgovarajući, koji je kompatibilan sa postojećim rešenjem za dostavljanje informacija JGSP "Novi Sad", kao što je red vožnje, spisak linija koje staju na stajalište, mapu kretanja autobusa i slično.
 
Rok za prijavu na tender je 18. jun, nakon čega će se znati koja je firma odabrana za ovaj posao.
 
Vrednost posla je 8,4 miliona dinara. 
  • Жаклина

    12.06.2024 10:24
    Може једна кантс у Футошку 35 и зашто не?
  • Gospodo

    10.06.2024 16:38
    Pored
    Info displeja očistite pikavce .
  • Marija Marčić

    10.06.2024 14:13
    ???
    Zasto ni na jednoj obavestajnoj tabli nisu oznaceni dolasci-prolasci autobusa za Sremske Karlovce. Kao da to nisi gradjani koji svako dan dolaze-odlaze u skolu na posao ... Gradjani Petrovaradina a i Novoog Sada koriste te autobuse.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.