FOTO Renovirana mesara "Mrkšićevi salaši" na Limanu: Pogledajte šta je novo u ponudi

Mesara "Mrkšićevi salaši" koja se nalazi na Limanskoj pijaci nedavno je otvorena nakon proširenja i renoviranja.
FOTO Renovirana mesara "Mrkšićevi salaši" na Limanu: Pogledajte šta je novo u ponudi
Foto: Mrkšićevi salaši
Kako navode iz ovog poznatog lanca mesara, želja je bila da renoviranjem potrošačima kupovinu učine još prijatnijom, prodajni prostor je reorganizovan i sva oprema u objektu zamenjena novom.
Zahvaljujući činjenici da poseduju dostavna vozila u sopstvenom vlasništvu, "Mrkšićevi salaši" su u mogućnosti da svakodnevno isporučuju svežu robu, pa se u ovom proširenom objektu mogu ponovo naći i artikli iz asortimana svežeg svinjskog i junećeg mesa, kao i mesne prerađevine.
Podsećaju na samo neke proizvode, od širokog asortimana u ovom lokalu, koji su privukli pažnju potrošača lojalnih ovoj mesari: kolenica u želeu, itebejska kobasica, carska pečenica, mesni štapići sa posipom od belog luka, tucane paprike ili BBQ posipom, šunka s bundevinim semenkama, mesnata slanina u omotu i pileća prsa.
 
U ovaj preuređeni objekat sada su uvedeni i proizvodi iz pekare "Mrkšićevih salaša".
 
  
Foto: Mrkšićevi salaši
 
Novosađani će u ovoj radnji moći da kupe i neke od poznatih hlebova iz ove pekare, kao što su hrono hleb i njegova mešavina četiri vrste integralnog brašna, "mozaik" hleb bogat ukusnim i hranljivim semenkama, kao i vodeničarski i ražani hleb.
 
Takođe, u proširenoj ponudi se sada nalaze i smrznuta lisnata testa, kao što su žu-žu pogačice, rolnice sa sirom, rolnice sa viršlom, rolnice sa kakao kremom, integralni štapići i mnogi drugi. Uz to, mogu se pronaći i smrznute polupečene bele kajzerice i kajzerice sa semenkama, bavarske kifle i drugi proizvodi.
Ovaj objekat "Mrkšićevih salaša" nalazi se na Limanskoj pijaci (Bulevar cara Lazara 50), a prilikom otvaranja održanog 22. juna su se delili i pokloni za kupce.
 
Celokupnu ponudu kojom možete da obogatite trpezu iz "Mrkšićevih salaša" pronaći ćete na zvaničnom sajtu OVDE. Budite u toku sa svim akcijskim pogodnostima i novostima iz "Mrkšićevih salaša" i na Fejsbuku.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti