Happy Days u salonu DekorDom - popusti i do 50 odsto na posteljinu, baštenski nameštaj...

Specijalna akcija "Happy Days" u salonu DekorDom u Novom Sadu traje do ponedeljka, 8. jula.
Happy Days u salonu DekorDom - popusti i do 50 odsto na posteljinu, baštenski nameštaj...
Foto: 021.rs
U tom periodu, kupci će moći da iskoriste popuste od 20 odsto na širok asortiman nesniženih proizvoda.
 
Osim toga, kupce svakog dana očekuju i "Happy Hours" popusti do 50 odsto na odabrane kategorije proizvoda.
U petak, 5. jula na sniženju su frotir prekrivači, u subotu, 6. jula snižen je baštenski nameštaj, dekorativno cveće, vaze i saksije, dok će u nedelju 7. jula na velikom popustu biti peškiri. Poslednjeg dana akcije, u ponedeljak, 8. jula, kupci će moći po specijalnim cenama da kupe plažne peškire, kako bi se pripremili za predstojeću sezonu letovanja. 
 
"U Living Concept-u smo posvećeni pružanju najbolje usluge našim kupcima. Naša Happy Days akcija je idealna prilika da opremite svoj dom kvalitetnim proizvodima po izuzetno povoljnim cenama," izjavio je direktor Living Concept-a i pozvao sve Novosađane da ih posete i iskoriste ove fantastične popuste. 
 
Uz fantastične cene, tu je i mogućnost da se ceo stan opremi za jedan dan, što i predstavlja misiju ovog salona. 
 
Šta nudi salon DekorDom?
 
Osim što je široka, ponuda u DekorDomu je i kvalitetna, jer podrazumeva prestižan nameštaj i najmodernije svetske trendove dizajna enterijera.
 
Ponuda za opremanje spavaćih soba je zaokružena i uključuje sve od dušeka, preko kreveta, pa do kvalitetne posteljine koja omogućava osećaj udobnosti i mekoće pri samom kontaktu sa krevetom.
 
Slično je i sa dnevnim sobama - garniture, trosedi, dvosedi i fotelje dopunjavaju se dekorativnim jastučićima, zavesama i tepisima. 
 
Kuhinja i trpezarija kao sinonim za porodična i prijateljska okupljanja se posebno izdvajaju stilom i raznovrsnošću. Osim nameštaja, u ponudi su i tanjiri, escajg i druga zanimljiva oprema za kuhinju, kao što su daske za posluživanje, otvarači za vino, i slično.
 
Dečije sobe su maštovite kao i sami klinci, jedinstvenog izgleda i kreativnog dizajna.
 
 
Iza ovog salona je dugogodišnje iskustvo u opremanju domova, ali i ponuda koja odgovara svakom stilu i budžetu. 
Zato, ne propustite priliku da iskoristite sjajne popuste i opremite vaš dom, do ponedeljka, 8. jula. 
 
Ponudu DekorDoma možete pogledati na njihovom sajtu dekordom.rs, a  za najbolji ugođaj koji može da uključuje i isprobavanje nameštaja, posetite ih na licu mesta, na Bulevaru vojvode Stepe 36.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.