Izabrana firma koja će održavati info-displeje na autobuskim stanicama u Novom Sadu

O održavanju elektronskih informacionih displeja na autobuskim stajalištima u Novom Sadu brinuće firma Maxim & Co, koja je bila i jedini ponuđač.
Izabrana firma koja će održavati info-displeje na autobuskim stanicama u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Vrednost ovog posla, koji finansira Gradska uprava za saobraćaj i puteve, iznosi više od 11,9 miliona dinara.
Kako se navodi u tehničkoj specifikaciji, na teritoriji grada postavljeno je 30 elektronskih informacionih displeja.
Ovi uređaji treba da imaju instaliran NS info softver ili odgovarajući, koji je kompatibilan sa postojećim rešenjem za dostavljanje informacija JGSP "Novi Sad", kao što je red vožnje, spisak linija koje staju na stajalište, mapu kretanja autobusa i slično.
 
Potrebno je održavati 20 elektronskih informacionih displeja koji se nalaze širom grada, tokom devet meseci, a održavanje dodatnih deset displeja potrebno je od decembra, na tri meseca.
Ovih deset displeja, prema specifikaciji, nalaze se u Kaću, Veterniku, Begeču, Futogu, Budisavi, Kovilju, Čeneju, Sremskoj Kamenici i u Petrovaradinu.
 
Inače, nedavno je završen i konkurs gradske uprave za deset novih uređaja, za šta je izdvojeno 8,4 miliona dinara sa porezima.
  • Aleksej

    30.07.2024 06:14
    Pa sta?
    Bas me briga, ja svuda idem autom.
  • Grues

    30.07.2024 00:25
    20 god
    Koliko se sećam maxim je postavljao i nove nadstrenice na stajalastima ipak je bilo bolje nego one posleratne pa bilbordi marketing je ok posao naravno tenderi ko tenderi.
  • Kod nas

    29.07.2024 23:38
    u Begeču
    u Begeču su uspeli huligani već da ga polupaju pa mu održavanje neće ni biti potrebno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti