Cisterne sa pijaćom vodom na četiri lokacije u Novom Sadu, apel na građane da čuvaju mobilijar

"Vodovod i kanalizacija" je zbog toplotnog talasa ponovo postavilo cisterne sa pijaćom vodom na najfrekventnijim lokacijama u Novom Sadu.
Cisterne sa pijaćom vodom na četiri lokacije u Novom Sadu, apel na građane da čuvaju mobilijar
Foto: 021.rs
Cisterne su postavljene kod Futoške pijace, ispred Železničke stanice, na okretnici kod Štranda i ispred Katedrale (Crkva imena Marijinog).
"Građani se mogu osvežiti i na javnim česmama na nekoliko lokacija. Česme se redovno kontrolišu i u tehnički su ispravnom stanju. I ovog puta apelujemo na sugrađane da čuvaju gradski mobilijar, te da ga ne oštećuju", kažu u ovom preduzeću.
Takođe, uputili su apel građanima da pijaću vodu koriste namenski i racionalno.
  • budalaština

    13.08.2024 19:02
    Šta glume sa ovim cisternama, pa to je grad vode na sve strane, neka ponese svako flašu vide od kuće ako neće da kupi. Boje da zaliju nešto, svo im se mlado drveće suši. Idioti!
  • МК

    13.08.2024 10:54
    Česma
    @Fibonacci
    Kome to da javljate? Ko je pokidao česmu? Psihopate koje napadaju i uništavaju sve, krenuli bi i na ljude koji im se ne dopadaju, naročito političke nejednomišljenike, kada to ne bi bilo kažnjivo.
    Logično bi bilo da ste uputili apel tim idiotima koji uništavaju česmu, nego vam je odmah neko kriv, zna se ko, pa napred na njega, prozivate i optužujete. Pa nisu gradske vlasti valjda oštetile česmu, mućnite malo glavom i obuzdajte tu nekontrolisanu agresivnost!
  • Fibonacci

    13.08.2024 10:13
    Česme se redovno....
    Česme se redovno kontrolišu i u tehnički su ispravnom stanju?
    Eno juče poslepodne u dunavskom parku, najpoznatija česma u gradu valjda, 2/4 izvoda su pokidana. Da vam javimo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti