Grad planira prodaju svih garažnih mesta u zgradi sa solidarnim stanovima

Grad Novi Sad doneo je odluku da proda 13 garažnih mesta koja se nalaze u sklopu zgrade sa solidarnim stanovima u Kisačkoj 55.
Grad planira prodaju svih garažnih mesta u zgradi sa solidarnim stanovima
Foto: 021.rs
Za sada nije poznato po kojoj ceni će se prodavati parkinzi u ovoj zgradi koja je uveliko useljena i u kojoj žive građani koji su stanove mogli da kupe po povlašćenoj ceni kao pripadnici posebno osetljivih socijalnih grupa.
U ovoj zgradi ima 35 stanova, tri lokala i 13 garažnih mesta.
 
U odluci Gradskog veća od 5. avgusta se navodi da će se 13 garažnih mesta površine od 11 do 16 kvadrata prodavati putem prikupljanja pismenih ponuda.
Istom odlukom je određena Komisija koju čine predsednik i dva člana, sa zamenicima iz redova zaposlenih Uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove koja će sprovesti postupak prodaje svih garažnih mesta u zgradi gde su solidarni stanovi.
 
Oni će sprovesti postupak prodaje i potom Gradskom veću dostaviti predlog odluke o sklapanju ugovora o prodaji parkinga.
 
U odluci Gradskog veća nije dat rok u kojem treba da se obavi prodaja, a nema ni obrazloženja zašto je neophodno prodati sva parking mesta u zgradi gde su solidarni stanovi.
  • traleXXX

    13.08.2024 20:19
    2000000 po nedostajucem p.m.
    35 stanova, 13 parking mesta.
    Super.
  • Skf

    13.08.2024 18:46
    Zar nije logicno da neko ko nema za stan po redovnoj ceni i socijalno je ugrozen da nema ni automobil.
  • Nikola

    13.08.2024 18:35
    Hmm
    Na slici su parking mesta. Garažno mesto je u zajedničkoj garaži. Izgleda da je predviđeno da vlasnici sad prodaju stanove sa garažom, po tržišnim cenama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti