Fondacija Univerexport donira paketiće za đake prvake u više od 200 škola širom Srbije

Fondacija Univerexport doniraće 15.000 paketića za đake prvake u 208 škola širom Srbije.
Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović i direktorka Fondacije Olivera Ćirković potpisale su protokol o saradnji povodom podele paketića za školsku 2024/2025. godinu.
 
Fondacija Univerexport u saradnji sa Ministarstvom prosvete i parnerima već devetu godinu za redom ponosno pruža podršku najmlađim učenicima na početku najlepšeg đačkog doba.
Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović zahvalila je Fondaciji Univerexport na donaciji.
 
"Verujem da će ova donacija dodatno ulepšati prve školske dane našim prvacima", rekla je Đukić Dejanović i dodala da Ministarstvo rado podržava projekte i akcije društveno odgovornih kompanija i fondacija koje su usmerene na škole i učenike.
Ministarstvo prosvete je sa zadovoljstvom podržalo ovaj predlog i veliki gest ove društveno odgovorne kompanije, koja već devetu godinu nastavlja podršku našim najmlađim učenicima.
 
Ove godine sa posebnim zadovoljstvom, Fondacija Univerexport poklanja najviše paketića do sada. 
 
U 208 škola biće podeljeno 15 hiljada poklon paketa - u Novom Sadu, Vrbasu, Kuli, Beočinu, Vrdniku, Subotici, Beogradu, Lazarevcu, Mladenovcu, Kruševcu, Užicu, Ćupriji, Jagodini, Paraćinu i Bačkoj Palanci.
Svakoj od 208 škola Fondacija će dopremiti paketiće u kojima će đaci dobiti torbu za fizičko, školski pribor, slatkiše i slaniše, sokiće, odnosno ono što je mališanima najpotrebnije i što najviše vole.
 
"Misija Fondacije Univerexport usmerena je na brigu o deci koja su središte svih naših sadašnjih i budućih projekata. Polazak u školu važan je korak ka svetu odrastanja, a pokloni koji su pripremljeni za prvake su tu da im izmame osmeh na lice jer je to najveća vrednost", poručila je Direktorka Fondacije Univerexport Olivera Ćirković.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti