Rekonstruisaće se pod u sportskoj hali u Petrovaradinu: Izdvojeno 17,5 miliona dinara

Planira se rekonstrukcija poda u hali Sportskog centra u Petrovaradinu, a procenjeno je da bi ovaj posao koštao oko 17,5 miliona dinara sa porezima.
Rekonstruisaće se pod u sportskoj hali u Petrovaradinu: Izdvojeno 17,5 miliona dinara
Foto: 021.rs (Google Maps)
Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove raspisala je tender za izvođače radova, odnosno za zamenu parketa u hali, površine 1.138 kvadrata.
Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, na postojećoj podlozi su se usled intenzivnog korišćenja pojavila brojna oštećenja.
Dodaje se da popravka ovih oštećenja zahteva zamenu kompletne podloge.
 
"Planirano je da se pod pokrije novim drvenim podom namenjenom za održavanje profesionalnih sportskih aktivnosti kako bi se postojeći teren osposobio za predviđenu namenu", piše u dokumentaciji.
 
Rok za prijavu na tender je 16. septembar, nakon čega će se znati ko će raditi ovaj posao.
Sportska hala u Petrovaradinu od preko 3.000 kvadrata izgrađena je krajem 2017. godine, a u okviru ovog objekta se nalaze sportski teren, tribine, teretana, kafe, pres sala, kabine za novinare, četiri svlačionice za sportiste, svlačionica za sudije, antidoping prostorija, ostave za rekvizite, kancelarija, portirnica, hol i tehničke prostorije.
 
Bilo je planirano da se hala koristi za sportove kao što su odbojka, košarka, rukomet, mali fudbal, borilački sportovi i drugi koji mogu da se igraju u zatvorenom prostoru na parketu.
 
Ukupno je za radove izdvojeno 170 miliona dinara, a kasnije i dodatni milion za opremanje košarkaškom i rukometnom opremom. 
  • Mica

    05.09.2024 12:29
    Već??
    Da li je taj centar dobio upotrebnu dozvolu? Kolika je uopšte isplativost, istog, do sada i iskorišćenost?
  • Pezos

    04.09.2024 21:56
    Pezos
    Urađeno lošeg kvaliteta a naplaċeno kao prva klasa to ċe biti i sada,imaċe oni uvek neki izgovor maheri su to.A śto ne renoviraju salu partizan samo što se nesruši?
  • Šanjika

    04.09.2024 15:55
    Proveriti
    Nemoguće je da posle samo pet šest godina propada parket. Ili loš kvalitet ili loše održavanje, treće nemam. Mnogo je ovo naših para. Na spensu je menjan 2004g i sada je zreo za zamenu. Ogromna je to razlika a stručnjaci sa Spensa nam mogu pomoći u čemu je tajna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti