Dom zdravlja: Pao sistem u ambulantama, molimo za strpljenje

Dom zdravlja "Novi Sad" saopštio je da je došlo do pada sistema u objektima ove ustanove.
Dom zdravlja: Pao sistem u ambulantama, molimo za strpljenje
Foto: 021.rs
Kako navode, problem je u nastao u telekomunikacionoj mreži Grada Novog Sada.
Do pada nije došlo samo u limanskoj ambulanti, gde su lekari redovno mogli da pristupe serverima i programu "Helient", putem kojeg se izdaju recepti i pristupa se lekarskom kartonu pacijenata.

"Sistem je trenutno u fazi stabilizacije i postepeno se vraća u funkciju. Kako problem nije u nadležnosti DZNS, sve pacijente molimo za strpljenje", navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

  • sasa

    06.09.2024 08:34
    najeb*smo
    Nije prvi put .
    Nedostatak pravih kadrova na pravim mestima odavo uzima danak .
    Menadžeri menadžera odavno rade kao strucna lica ,lekari , posedice partijskog zaposljavanjea odavno se podrazumevaju pod normalno.Za deset godoina kada dodje na naplatu pitacemo se , kao sada sto se provlaci prica o crvima u vodi , sve nestrucno pod parolom naucicemo . Za to nema vrema i to se tako ne radi
    Sada su menadzeri u rukovodstvima DZ zamislite kada pocnu da oblace bele mantile pa se okuraze i pocnu da lece ...pa im dojes na sto a on ima skalpel u ruci ....u bato .
  • Timko

    05.09.2024 21:47
    Očigledno je da je nabavljen bofl sistem po burazerskim ili bratijskim ''pravilima''.
  • A3

    05.09.2024 20:30
    Tigar u svakom pogledu
    e-digitalizacija = e-QQ/e-LeLe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Zašto voz Soko i dalje kasni?

Brzi voz "Soko" i drugi putnički vozovi i dalje kasne na brzoj pruzi Beograd Novi Sad, nakon što su prošlog meseca ukradeni kablovi na deonici između Stare Pazove i Inđije.