Besplatni časovi engleskog za male Novosađane na igralištima: "Gde su deca, tu je znanje"

Škola Helen Doron organizovaće tokom septembra i oktobra besplatne časove engleskog jezika za decu na igralištima i parkovima širom Novog naselja i Detelinare.
Besplatni časovi engleskog za male Novosađane na igralištima: "Gde su deca, tu je znanje"
Foto: Helen Doron škola
Tokom ovih meseci će učitelji Helen Doron škole, koja se nalazi u Rumenačkoj 130, držati časove u prirodi svake subote.
 
Besplatni časovi namenjeni su deci uzrasta od dve godine pa naviše, što predstavlja sjajnu priliku da roditelji vide kako metoda koju je osmislila Helen Doron funkcioniše.
 
Helen Doron škola je, inače, posebno specijalizovana za rad sa bebama i decom od dve godine, što je čini školom engleskog pogodnom za najranije učenje jezika.
 
Novosađanka čija je ćerka Petra krenula u ovu školu sa samo tri godine kaže za 021.rs da nije bila svesna kada ju je upisala koliko će joj to promeniti život.
 
"Dete od 8 godina priča engleski kao maternji jezik"
 
Ova Novosađanka podelila je iskustvo svoje ćerke u Helen Doron školi i načinom na koji je posebna metoda učenja engleskog jezika kroz igru i zabavu.
 
"Moja ćerka Petra je u Helen Doron školu krenula sa samo tri godine, a sada sa osam je njen nivo znanja toliko napredovao da je čak njena učiteljica u redovnoj školi mislila da je živela u inostranstvu", rekla je ona.
Dodala je da je na nju poseban utisak ostavio događaj kada su bili na letovanju u Španiji i kada je Petra upoznala neke devojčice iz Velike Britanije.
 
"Ona je sa njima počela da priča na engleskom sa takvom lakoćom i sigurnošću da ni sama nisam mogla da verujem koliko dobro govori. Te devojčice su se oduševile njenim znanjem, a ja sam tada znala da smo napravili pravu odluku upisavši je u Helen Doron", istakla je ova Novosađanka.
 
Ova škola u Rumenačkoj 130 radi u malim grupama od četvoro do osmoro dece, što znači da je pažnja svakom detetu posebno posvećena.
 
"To mi je bilo jako važno jer sam želela da Petra uči engleski na način koji je prilagođen njenom tempu. Kroz igru i zabavu, deca uče engleski isključivo na engleskom, što je za mene bio dodatni plus", kaže sagovornica 021.rs.
 
  
 
Svako dete po završetku kursa dobija diplomu, a stariji mogu i da se pripremaju za Kembridž ispite. 
 
"Ono što mi se posebno dopalo je mogućnost da se kursevi nastave bilo gde u svetu, jer je Helen Doron metoda prepoznata globalno. Pored redovnih časova, škola nudi i 'homework' sesije jednom mesečno, gde se deca fokusiraju na školski materijal. Kod kuće, Petra svakodnevno vežba uz pomoć aplikacija koje škola preporučuje, i to je zaista doprinelo njenom brzom napretku", ističe ova mama.
 
Ono što ju je posebno iznenadilo, dodaje, jeste to da su sve dodatne aktivnosti i materijali već uključeni u cenu predupisa.
 
"S obzirom na kvalitet i sve što je uključeno, bila sam prijatno iznenađena kada sam saznala da ova škola uopšte nije mnogo skuplja od drugih škola engleskog jezika u gradu. Za nas, Helen Doron je bila pravi izbor. Ako želite da vaše dete tečno govori engleski kao da je odrastalo u inostranstvu, svakako vam preporučujem da ih upišete u Helen Doron školu", naglasila je za kraj sagovornica 021.rs.
Kako da prijavite svoje dete?
 
Besplatni časovi na igralištima i parkovima širom Novog naselja i Detelinare će učitelji Helen Doron škole održavati svake subote tokom septembra i oktobra.
 
Prijave su obavezne, a roditelji treba da u prijavi navedu datum rođenja deteta kako bi se formirale grupe po uzrastu. Sve što je potrebno za učešće jeste najava dolaska deteta uz pratnju roditelja, navode iz ove škole.
 
Kako biste rezervisali mesto za svoje dete, Helen Doron školu možete kontaktirati na broj telefona 064/1413-764, mejl novisad2@helendoron.rs ili u inboks Instagram stranice OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti