FOTO Gde pronaći idealan nameštaj u Novom Sadu: Sve za dekoraciju doma

Uređenje doma nije samo postavljanje nameštaja i sitnih dekoracija.
FOTO Gde pronaći idealan nameštaj u Novom Sadu: Sve za dekoraciju doma
Foto: EGLO/Alen Bronja
To je stvaranje atmosfere koja odražava našu ličnost i stil života. Dom je utočište, mesto gde se opuštamo i punimo energijom. Kada ga uredimo prema našim željama, osećamo se srećnije, smirenije i produktivnije.
 
Svaki detalj u našem domu priča priču o nama, zato je važno da stvorimo prostor koji je istinski naš.
 
A kako to uraditi? Jednostavno - odabirom nameštaja i dekorativnih elemenata koji su prilagodljivi i personalizovani.
U salonu rasvete i dekoracije "Eglo" u Novom Sadu postoji veliki izbor najrazličitijih stilova nameštaja - od nordijskog, preko industrijskog, pa sve do šarolikih dezena svojstvenih istočnjačkim stilovima. 
 
Ako se odlučite za minimalistički stil, ovde ćete pronaći kolekciju koja pokazuje da je manje više, kombinacijama jednostavnog dizajna sa osnovnom paletom boja, kao što su crna, bela i siva. 
 
Možda ste vi, ipak, osoba za živahne boje. U tom slučaju, u "Eglu" ćete pronaći šarenu kolekciju delikatnih i upečatljivih tonova koji će vam omogućiti da najbolje izrazite svoju ličnost.
Tu su i prirodni tonovi, toplota ogoljenog drveta, rustični elementi i metalik komadi koji se ističu u svakom prostoru. 
 
I to nije sve. Kada bi vam, na primer, zapala za oko neka fotelja koja se stilski, ali ne i bojom, uklapa u vaš enterijer, mogli biste da u kataloškoj ponudi odaberete jednu od desetina dostupnih boja. 
 
 
Za brojne komade nameštaja postoji i opcija odabira vrste drveta i personalizacija drugih detalja i delova komada nameštaja, kao što su na primer, nogice od stola.
 
U "Eglo" katalozima možete pronaći različite komade nameštaja za dnevne sobe, trpezarije, pa i za terase i bašte. 
 
To znači da je ovo pravo mesto za nabavku novih fotelja, taburea, polica, trpezarijskih stolova i stolica, ugaonih garnitura, kaučeva, i gotovo svega što poželite.
 
Velika je i ponuda dekorativnih detalja, kao što su jastuci različitih dezena, slike, ogledala i zidni satovi. Tu su i popularne velike saksije koje su odličan izbor za popunjavanje velikih praznih prostora, ne samo u kućama i stanovima, već i u lokalima, firmama i holovima zgrada.
 
 
Ono čime se u "Eglu" veoma ponose je kvalitet njihovog nameštaja i sitne dekoracije. U mnogome je za to zaslužna kontrola i posvećenost svakom komadu. Sav nameštaj koji se prodaje u "Eglo" salonima sklapa se u Evropi. 
Kako do Eglo salona?
 
Ponudu možete pogledati na sajtu eglo.com/rs, ali ništa ne može zameniti razgledanje uživo, naročito ako ste neodlučni.
 
Salon Eglo u Novom Sadu nalazi se na adresi Rumenački put 53a. Salon ima i veliki parking za kupce, ako odlučite da se duže zadržite u kupovini. S obzirom na prijatan ambijent i radnike uvek spremne da posavetuju, takva odluka je gotovo izvesna.
 
Ukoliko želite da se informišete o ponudi i uslugama pre nego što odete do salona, možete ih kontaktirati na broj telefona 021/27-66-874, kao i na mejl novi.sad@eglo.com.

Teme

Eglo

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti