Nastavlja se rasprodaja Mišeluka: Grad prodaje dve parcele za više od 500 miliona

Grad Novi Sad je oglasio da prodaje dve susedne parcele na Mišeluku, ukupne vrednosti veće od 500 miliona dinara.
Nastavlja se rasprodaja Mišeluka: Grad prodaje dve parcele za više od 500 miliona
Foto: 021.rs (Google Earth)
Reč je o parcelama koje se nalaze jedna pored druge, između glavne saobraćajnice ka Mostu slobode i kompleksa bolnice na Mišeluku.
 
Kako piše u javnom oglasu o sprovođenju postupka otuđenja zemljišta, ova površina namenjena je za višeporodično stanovanje sa elementima opštegradskog centra.
Veća parcela je površine 4.674 kvadrata, a kao početna cena za prodaju određen je iznos nešto veći od 295 miliona dinara.
 
Susedna parcela je nešto manja i veličine je 4.221 kvadrat, a njena početna cena je nešto više od 267 miliona dinara.
Na ovoj lokaciji dozvoljena je gradnja maksimalno trospratnica, odnosno zgrada sa povučenim četvrtim spratom.
 
Kako se navodi dalje u oglasu, na lokalitetima je u toku izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, kao i kolovoza, dok već postoji elektro-energetska mreža.
 
Prijave za javno nadmetanje koje mogu da podnesu fizička lica ili preduzetnici i pravna lica otvorene su do 14. oktobra u prostorijama Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, na čijem se sajtu mogu pronaći i detalji o ovoj prodaji.
 
Nadmetanje će biti održano 15. oktobra u sali Gradske uprave, u Stevana Branovačkog 3.
Kako je 021.rs ranije pisao, ovaj deo Mišeluka sa Ribnjakom je tokom ove godine dobio i planski osnov, kojim je u ovom delu Novog Sada predviđena izgradnja helidroma, kulturne stanice, obrazovnih ustanova, domovi zdravlja i slično.
 
Opširnije o planu pročitajte na OVOM LINKU.
  • Sve isto

    13.09.2024 00:36
    Uhodano
    Svi znamo ko bi to mogao da kupi, ko su imadvokati, ko ce overiti ugovor... sve je to zatvoren krug... svakome se ime zna!
  • Golić

    11.09.2024 20:05
    Golić
    Šta zna sirotinja šta je dobro i kvalitetno! Navikli na Socijalne Stanove koji se raspadaju i da im pokloniš Stan u ovom Elitnom naselju nebi znali da se snadju i uživaju! Lokacija je idealna kao i sam pogled vazduh sa privatnim Parkom Bazenima Garažama Marketima…ovo je za ljude koji imaju para i ne žele da se mešaju sa sirotinjom! Zato i plaćaju koliko je potrebno…samo jedna kuhinja im vredi kao trećina vaših Stanova! Daj bre o čemu i sa kime dalje komentarisati!!! Napišite da su svi lopovi i narko dileri…vreme vas je botovi odavno pregazilo! Nego oće vam biti povećane plate i penzije šta vam kaže Vučić zna li se šta? Imali jeftine cene u Marketima…kažu da su spustili 70% i trčite ko prvi njemu dve! Svašta ali baš svašta sa sirotinjom…
  • Dejan sa Štranda

    11.09.2024 17:18
    @Wnj
    To je početna cena za 1m2(540e),a Doprinos za uređivanje građevinskog zemljišta se plaća pre Rešenja o izdavanju građevinske dozvole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti