Tradicionalni "Grožđebal" od petka u Sremskim Karlovcima: Ko su ovogodišnji izvođači?

Manifestacija "Karlovačka berba grožđa" održaće se u Sremskim Karlovcima održaće se od petka, 20. septembra do nedelje, 22. septembar.
Tradicionalni "Grožđebal" od petka u Sremskim Karlovcima: Ko su ovogodišnji izvođači?
Foto: 021.rs
Podsetimo i da je "Grožđebal" trebalo da se održi u periodu od 13. do 15. septembra, ali je zbog loših vremenskih uslova odložen za narednu nedelju.
Tokom tri dana manifestacije nastupiće Danica Crnogorčević, Nikola Rokvić, grupa Legende, Dejan Petrović i Big bend, Nevena Paripović i Hercenšlus, kao i Garavi sokak.
Specijalni događaj povodom 230 godina od osnivanja Karlovačke bogoslovije biće na Trgu Branka Radičevića u 19 časova kada će se održati svečani jubilejski koncert profesora i učenika Bogoslovije "Divne pesme, divni običaji".
 
Planiran je i niz radionica i predstava za decu, noćni program, a najavljena novine su i vinske šetnje-obilasci vinarija, razgledanje kulturno-istorijskih znamenitosti, kao i predavanja sa temama iz vinarstva, za šta je rečeno da će biti potrebna prijava u Turističkoj organizaciji Sremski Karlovci.
 
Predviđeni su i prateći dodatni programi na mestima van centra, kao što su Dunavac i Stražilovo.
 
  • KOMENTATOR

    19.09.2024 11:12
    Danica
    Kakve ona ima veze sa Sremom i Vojvodinom?
  • pampur

    19.09.2024 07:02
    Ovde jos samo fali organizovan dolazak autobusima.
  • Паја

    19.09.2024 06:43
    Традиционално, већ двадесет и неки вашар. До 2000. се и могао назвати грожђебал,а онда је стрмоглаво кренуло расуло. Карловчни, као и другде у Србији, чекају да то неко други организује за њих. Не живи се од старе славе добрих вина и бермета са Титаника. Мора да се ради!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič