Nakon godinu dana: Otkriven uzrok smrti Šinejd O'Konor

Tačan uzrok smrti irske pevačice Šinejd O'Konor (56) otkriven je nakon godinu dana od njenog odlaska, preneli su mediji.
Nakon godinu dana: Otkriven uzrok smrti Šinejd O'Konor
Foto: Beta/AP
Kako su mediji precizirali, smrt je rezultat hronične opstruktivne bolesti pluća i astme praćenih padom imunog sistema usled respiratorne infekcije.
 
Pevačica je, kako mediji podsećaju, preminula u Londonu 2023, a potvrdu o njenoj smrti u koju su sada imali uvid, potpisao je bivši suprug Džon Rejnolds.
Bila je najpoznatija po singlu "Nothing Compares 2 U", koji je bio na prvom mestu top lista širom sveta, podseća Njujork post.
 
Londonska policija je, kada je došla u stan u kom je nađeno telo i utvrdila da je reč o Šinejd O'Konor, navela da smrt pevačice nije sumnjiva.
Mediji su tada navodili da je O'Konor na društvenim mrežama objavila da priprema novi album i svetsku turneju.
 
O'Konor je objavila 10 studijskih albuma od kojih je drugi "I Do Not Want What I Haven't Got", objavljen u martu 1990. prodat u više od sedam miliona primeraka.
 
Rođena je u Dablinu 1966. godine i sa 13 godina napustila je majku i otišla da živi sa ocem, koji se ponovo oženio. Zbog krađe je završila u ustanovi za prevaspitavanje, koju je nazivala i zatvorom za devojčice.
 
Iza nje je ostalo troje dece, Džejk Rejnolds, Rojsin Voters i Džošua Bonadio.
Često kontroverzna, O'Konor je bila poznata po izuzetnom vokalu i otvorenim političkim stavovima.
 
Njen potez u emisiji "Saturday Night Live" iz 1992. godine, u kojoj je pocepala fotografiju pape Jovana Pavla II, izazvao je široku osudu javnosti i bojkot.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.