Dva puta zaredom uspeo da se bez karte ukrca u avion na aerodromu u Minhenu

Jedan norveški putnik dva dana zaredom je uspeo da se ukrca u avion na aerodromu u Minhenu bez karte, a drugi put je čak odleteo u Švedsku, saopštila je policija.
Dva puta zaredom uspeo da se bez karte ukrca u avion na aerodromu u Minhenu
Foto: Pixabay
Ovaj 39-godišnjak je prvi put 4. avgusta prošao pored obezbeđenja na drugom najprometnijem aerodromu u Nemačkoj - stajao je blizu drugog putnika i prošao sa njim, a da pritom nije skenirao kartu, piše list Bild. Zatim se provukao pored osoblja avio-kompanije na kapiji i ušao u avion.
 
Međutim, pošto u avionu nije bilo slobodnog mesta, Norvežanin je otkriven i predat policiji, koja ga je privela, a onda i pustila, navodi list.
Sutradan se vratio i, koristeći istu tehniku, ukrcao se na let za Švedsku, rekao je portparol policije Sebastijan Pinta.
 
Međutim, po dolasku u Stokholm, privukao je pažnju aerodromskog osoblja jer je želeo da se odmah vrati u Minhen, pa je predat policiji.
Norvežanin je trenutno pod istragom zbog nedozvoljenog ulaska i zbog prevare, kazao je Pinta, i dodao da je policija utvrdila da on ne predstavlja nikakvu opasnost.
 
Aerodrom Minhen saopštio je da istražuje kako je čovek zaobišao bezbednosne provere.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.