Rešite se naporne bakterije: Kako da prepoznate Helikobakteriju i do kojih bolesti može da dovede

Heliko bakterija je izuzetno rasprostranjena, često se naseljava u želucu i može da izazove ozbiljne probleme ako se ne leči na vreme.
Rešite se naporne bakterije: Kako da prepoznate Helikobakteriju i do kojih bolesti može da dovede
Foto: HerbELICO®
To je čini podmuklim neprijateljem zdravlja i predstavlja jedan od vodećih uzroka gastrointestinalnih problema širom sveta. 
 
Simptomi variraju, od bola u stomaku, mučnine i nadutosti, do ozbiljnijih komplikacija poput upale želuca i čira. Ako se infekcija zanemari, povećava se rizik od razvoja hroničnog gastritisa, pa čak i raka želuca, te je važno da je prepoznate i krenete u borbu čim pre.
Kako prepoznati Heliko bakteriju i šta se dešava ako ne reagujete?
 
Helikobakterija se najčešće prenosi putem kontaminirane hrane, vode ili fizičkog kontakta sa zaraženom osobom. 
Bakterija može dugo ostati neprimećena u organizmu, a ignorisanje simptoma može dovesti do ozbiljnih problema.
 
 
Prepoznajte prve simptome: 
 
  • Mučnina
  • Bol u stomaku
  • Podrigivanje
  • Gubitak težine
  • Nadimanje
  • Povraćanje
  • Gubitak apetita
  • Kašljucanje
  • Crvenilo na koži
Infekcija Helicobacter pylori bakterijom može izazvati upalu sluznice želuca (gastritis), što može poremetiti apsorpciju gvožđa, ključnog minerala za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. Kao rezultat, može doći do nedostatka gvožđa i razvoja anemije, što znatno komplikuje opšte zdravstveno stanje.  
 
Anemija uzrokovana Helicobacter pylori bakterijom može se manifestovati i simptomima kao što su umor, slabost, i opšte pogoršanje zdravlja, što dodatno otežava život pacijenata i može uticati na kvalitet njihovog svakodnevnog funkcionisanja.
 
Ova naporna bakterija može ometati normalno funkcionisanje želuca na više načina, što može dovesti do ozbiljnih nutritivnih deficita i zdravstvenih problema.
 
Čir u želucu: Ova bakterija može uzrokovati razvoj čireva u želucu i dvanaestopalačnom crevu, koji mogu krvariti. Gubitak krvi kroz čireve može takođe doprineti razvoju anemije, dodatno pogoršavajući zdravstveno stanje pacijenta.
 
 
Kako da se rešite Heliko bakterije?
 
Kada sve ovo znamo, važno je da se okrenemo rešenju.
 
Antibiotici su često prva linija lečenja, ali zbog otpornosti bakterije, oni ne uspevaju uvek. Lekari ih često prepisuju za lečenje ove infekcije, ali rezultati nisu uvek zadovoljavajući.
 
 
Zbog toga je tu pažljivo osmšljen HerbELICO®, prirodni preparat čija formula nudi efikasno rešenje bez upotrebe antibiotika. HerbELICO® efikasno ubija helikobakteriju, a ne izaziva neželjene efekte. i ne remeti crevnu mikrofloru. Ukoliko je potrebno, može se koristiti i zajedno s antibioticima. 
 
Kapsule su jednostavne za upotrebu i dokazano pomažu u otklanjanju infekcije.
 
Zašto izabrati HerbELICO®?
 
  • Efikasan tretman bez antibiotika
  • Ne zahteva promenu ishrane
  • Ne izaziva neželjene efekte
  • Ne remeti mikrofloru digestivnog sistema
  • Lako se koristi i kompatibilan je sa antibioticima
 
HerbELICO® je rezultat višegodišnjeg naučnog rada tima doktora nauka i univerzitetskih profesora, što ga čini dokazano efikasnim u suzbijanju i simptomatske i asimptomatske infekcije izazvane Helikobakterijom.
 
Ono što dodatno potvrđuje učinkovitost je veliki broj zadovoljnih korisnika. Kod više od 80 odsto ispitanika, tretman je uspešan bez upotrebe antibiotika.
 
 
Uživaćete u hrani koju volite
 
Posebna prednost ovog proizvoda je i što uz HerbELICO® ne mora da se koriguje ishrana, te ne morate da gladujete.
 
Od čega se sastoji HerbELICO® kapsula:
 
HerbELICO® dovodi do eliminacije Heliko bakterije, čime prestaju simptomi bolesti kao što su bol u stomaku, mučnina, povraćanje, loš zadah, nadimanje stomaka, malaksalost, gubitak kilograma i depresija.
 
Formula ovog proizvoda je potpuno prirodna i sadrži: etarsko ulje divljeg origana, etarsko ulje čubra, etarsko ulje timijana i suncokretovo ulje.
 
Pakovanje sadrži 60 kapsula, a preparat se može poručiti na sajtu Herbelixa.com OVDE ili kupiti u bolje snabdevenim apotekama.
 
Još detaljnije o ovom proizvodu i iskustvima zadovoljnih korisnika pročitajte i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk i rešite se Heliko bakterije na prirodan i jednostavan način.
 
Pažnja: Za dve kupljene kutije, dobićete gratis dostavu, uz uštedu od 1.000 dinara.
 
 

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Zašto je najbolje da spavate na boku?

Ako spavate na boku, preferirate li levu ili desnu stranu? Stručnjaci su otkrili da postoji značajna razlika i da jednoj strani treba da damo prioritet.

Šta niste znali o gaziranoj vodi?

Iako ste verovatno mnogo puta čuli, voda čini oko 72% težine ljudskog tela, ali ono što možda niste znali je da se mozak sastoji čak od 95% vode.