Instagram je uveo nekoliko promena: Da li ste ih uočili?

Instagram je nedavno uveo nekoliko promena.
Instagram je uveo nekoliko promena: Da li ste ih uočili?
Foto: Pixabay
Kako piše Index.hr, Instagram je novim ažuriranjem je pored proširenja broja fotografija i video zapisa koji se mogu objaviti u jednoj objavi, dodao i novi izgled aplikaciji, kao i neke nove opcije za korisnike.
 
Promenjen je izgled simbola za lajkove, komentare i deljenja ispod objava. 
Ikone lajkovanja, komentara i deljenja izgledaju minimalistički i malo razmaknute. Takođe, tekst ispod postova je malo podebljan.
 
Instagram je objavio svoje najnovije ažuriranje početkom avgusta. Ovo ažuriranje se fokusira na poboljšanje angažovanja korisnika i funkcionalnosti razmene poruka.
Ključne promene
 
Pored promena u interfejsu, korisnici mogu (ili će uskoro moći, u zavisnosti od njihove lokacije) da uređuju poruke u roku od 15 minuta od slanja, uključe ili isključuju potvrde o čitanju i označavaju razgovore kako bi lakše organizovali svoje poruke. 
 
Takođe, uvedena je nova opcija za kačenje do tri razgovora na vrh prijemnog sandučeta radi lakšeg pristupa.
 
Dodate su i "Beleške", odnosno beleške ispod objava (mali plus sa minijaturnom verzijom posta koja se ponekad pojavljuje ispod objava drugih ljudi).
Beleške su se nekada pojavljivale na vrhu DM (poruke) ili iznad fotografije profila. Ovo ažuriranje omogućava korisnicima da dele beleške o objavama prijatelja ili profila koje prate, reaguju u realnom vremenu i vide "beleške" drugih.
 
Samo vaši prijatelji mogu da vide vaše beleške, a vi možete da ih delite sa svima koje pratite ili samo sa onima u grupi "bliski prijatelji".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija