VIDEO: Devet nemačkih policajaca povređeno u sukobu sa navijačima Srbije

Deset osoba, uključujući devet policajaca, lakše je povređeno u utorak uveče neposredno pred utakmicu Srbija - Danska, saopštila je nemačka policija.
VIDEO: Devet nemačkih policajaca povređeno u sukobu sa navijačima Srbije
Foto: 021.rs
Kako se navodi, oni su povređeni u sukobu sa srpskim navijačima do kog je došlo zbog korišćenja pirotehnike, prenosi NIN.
 
Dodaje se da se oko 17 časova na ulicama Minhena okupilo preko 5.000 srpskih navijača, koji su tokom legitimisanja gađali policiju flašama i stolicama, policajci su koristili palice i biber sprej, prenosi Štern.
Navijači su koristili pirotehniku na ulicama Minhena, ali i na stadionu.
Kako je saopštila policija, kada je jedan navijač pokušao da uleti na teren tokom utakmice, redari su ga zaustavili, a jedan od redara je lakše povređen.
 
 
Iz nemačke policije navode da je više osoba privedeno zbog narušavanja javnog reda i mira, nanošenja teških telesnih povreda i napada na policijske službenike, od kojih će sedmoro danas biti privedeno istražnom sudiji.
  • Plaćač poreza

    27.06.2024 12:24
    Ponavljam, to nisu navijači, to su članovi i funkcioneri SNS i Vučićeva paravojska koju služba šalje samo sa namerom da prave nerede i da nas predstavljaju u najgorem svetlu. Služba to radi već 30 godina. Nemačka policija je još pre Evropskog prvenstva objavila da ima operativne podatke da će iz Srbije biti poslao 500 huligana koji će praviti nerede.
  • zztop

    26.06.2024 20:09
    Igrale se delije nasred zemlje nemačke ... pa nijedni navijači nisu ovako primitivni i bahati ...
  • Slabo je to

    26.06.2024 19:27
    E da je sreće
    Polao bi ja njima staru nemačku policiju da to regulišu u jednom danu što bi se reklo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres jačine 7,2 stepena pogodio Peru

Zemljotres jačine 7,2 stepena po Rihterovoj skali potresao Peru rano jutros, a prema navodima vlasti te zemlje, još uvek nema podataka o eventualnim žrtvama, prenosi Asošijeted pres.

Zagrebački KBC na meti hakera

Na meti hakera u četvrtak ujutro našao se Klinički bolnički centar Zagreb iz kojeg su saopštili da su zbog toga primorani da isključe sve sisteme, a da ta situacija neće ugroziti bolesnike.