Bajden o pokušaju atentata na Trampa: To je bolesno, u Americi nema mesta za tako nešto

Američki predsednik Džozef Bajden razgovarao je u subotu sa Donaldom Trampom, posle pokušaja ubistva bivšeg predsednika SAD na njegovom predizbornom mitingu u Pensilvaniji.
Bajden o pokušaju atentata na Trampa: To je bolesno, u Americi nema mesta za tako nešto
Foto: Beta/AP
"Bajden je takođe razgovarao sa guvernerom Pensilvanije Džošom Šapirom i gradonačelnikom Batlera Bobom Dandojiem", dodao je neimenovani zvaničnik iz Bele kuće, prenosi Rojters.
 
Zbog atentata na Trampa tokom predizbornog skupa u Batleru, predsednik Bajden napustiće Rehobot Bič u Delaveru i vratiti se u Belu kuću u nedelju ujutro, saopštila je Bela kuća.
Bajden je rekao da je zahvalan na tome što je Donald Tramp bezbedan.
 
"Nema mesta u Americi za ovu vrstu nasilja. To je bolesno", rekao je Bajden.
On je pozvao zemlju da se ujedini. 
 
"Ne možemo da dozvolimo da se ovo dešava. Ne možemo da budemo ovakvi", istakao je. 
  • Miko

    14.07.2024 17:00
    Nema mesta u Americi za ovu vrstu nasilja. To je bolesno", rekao je Bajden. A u stvari, od kad postoje ovako žive !!!
  • Zemlja čudesa

    14.07.2024 12:30
    Bolest?
    Treba shvatiti da demokratija nisu marketinške kampanje, muljanje brojevima i kupovina glasova. Svaki "izbori" su više kao uvaljivanje loše paste za zube nego nešto što će zaista doneti dobrobit narodu koji glasa, bez obzira za koga se odlučio. Svaki "demokrata" se čim je izabran ponaša kao tiranin, smatrajući da je time što su ga izglasali stekao pravo na neograničene zloupotrebe. I to je bolest. Ovo što je atentator uradio najpre bi se moglo nazvati "neposredna demokratija".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet