Identifikovan čovek koji je ubijen prilikom napada na Trampa

Članovi porodice identifikovali su Korija Komperatora kao učesnika skupa koji je ubijen u pokušaju atentata na bivšeg predsednika SAD Trampa u Batleru u Pensilvaniji.

Komperator, bivši šef vatrogasaca u gradu Bafalo, izgubio je život dok je pokušavao da zaštiti suprugu i ćerke kada je napadač iz Pensilvanije Tomas Metju Kruks otvorio vatru na Trampa tokom njegovog predizbornog govora na mitingu izvestili su lokalni mediji.

Sestra žrtve, Davn Komperator Šafer, napisala je u objavi na Fejsbuku da je Kori "bio heroj koji je štitio svoje ćerke".

"Njegova žena i ćerke su upravo preživele nezamislivo. Moj mlađi brat je upravo napunio 50 godina i ostalo mu je još toliko života da doživi. Mržnja nema granica i ljubav nema granica. Molite se za moju snaju, nećake, za moju majku, sestru, mene i njegove nećake, jer ovo izgleda kao užasna noćna mora, ali znamo da je to naša bolna stvarnost", napisala je ona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet