Vulin traži da se Vučiću i njegovoj porodici pojača obezbeđenje

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin pozvao je nadležne da podignu mere obezbeđenja za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.
Vulin traži da se Vučiću i njegovoj porodici pojača obezbeđenje
Foto: 021.rs
On je naveo da Vučića i njegovu porodicu "medijskim pritiscima prečesto pokušavaju da nateraju da se odreknu zaštite države i budu još lakše mete", objavljeno je na sajtu Pokreta socijalista.
 
Vulin je, povodom pokušaja atentata na Donalda Trampa, rekao da je u svega nekoliko meseci pokušan atentat na slovačkog premijera Roberta Fica i poginuo je predsednik Irana, dodavši da nije slučajnost što su se svi zalagali ili zalažu za drugačiji svet i mir u Ukrajini.
"Neka se pripremi Vučić i svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu. Pokušaj ubistva bivšeg predsednika Trampa je izraz dozvoljene i podstaknute mržnje, iste one koja se podstiče i slobodno iskazuje prema Vučiću i Srbiji", naveo je Vulin.
 
On nije prvi predstavnik vlasti koji je danas povukao paralelu između Trampa i Vučića.
Ministar policije Ivica Dačić prethodno je ocenio kako je atentat na Trampa "žalostan i tragičan dokaz kakve su posledice kampanje mržnje, pretnji i dehumanizacije jednog čoveka".
 
"Nešto slično se sprovodi i u Srbiji, kroz napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu", saopštio je Dačić.
 
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić iskoristila je napad na bivšeg predsednika SAD kako bi uputila "poziv i molbu eliti u Srbiji i njihovim nezavisnim medijima, koji su sve samo ne nezavisni, da vide kakve mogu biti realne posledice mržnje koju svakodnevno promovišu i laži koje spinuju".
  • gorki park

    15.07.2024 12:58
    hehe
    e da ste 10% inteligencije Vulina pa da vam čovek nešto i napiše , da shvatite ...
  • Dida

    15.07.2024 08:16
    Pa pojacajte,da li nas ista pitate,ili je to poziv da svi krenemo u njegovu odbranu...ne razumemo poentu...obozavaju ga i mesne zajednice,zasto se onda bojite..
  • Deda Joca

    15.07.2024 07:43
    Anakonde
    Hitno formirati specijalnu jedinicu najspecijalaca, "Anakonde" koje će čuvati dečaka Danila kad ide na utakmice, ili možda na more, a ostalu decu i taticu mogu čuvati i "kobre" Imamo mi para da plaćamo obezbeđenje ...samo nema te spec.jedinice koja će Vučića sačuvati od njega samog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.