Uhapšeno osam muškaraca u vezi sa terorističkim napadom na policijsku stanicu u BiH

Osam muškaraca uhapšeno je u Bosanskoj Krupi i Bihaću zbog veze sa terorističkim napadom na policijsku stanicu kada je ubijen jedan policajac, a drugi ranjen.
Uhapšeno osam muškaraca u vezi sa terorističkim napadom na policijsku stanicu u BiH
Foto: Pixabay
U ova dva mesta je policija kasno sinoć izvršila pretrese na više lokacija, rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.
 
On je istakao za portal Klix.ba da je u Bihaću uhapšen 53-godišnji muškarac.
"U Bosanskoj Krupi lišeno je slobode sedam osoba. Sva lica su zadržana u prostorijama za zadržavanje MUP-a. Kod njih je pronađena određena količina naoružanja, oduzete su centralne jedinice, pametni telefoni, laptopovi, prenosni računari, novac, USB stikovi, kao i veća količina papira ispisanih na arapskom jeziku", naveo je Beganović.
 
Prema njegovim rečima, policajci iz sektora kriminalističke policije USK, zajedno sa jedinicom za podršku i asistenciju SIPA-e, učestvovale su u akciji.
Rekao je da su svi pretresi sprovedeni u vezi sa krivičnim delom terorizma, odnosno sa napadom na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi. 
 
Četrnaestogodišnjak koji je u 24. oktobra uveče ušao u policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi i nožem napao policajce je uhapšen.
  • zztop

    26.10.2024 11:52
    Uhapšeni đedo, babo, daidža i amidža i još neki ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Kuba postaje partnerska država BRIKS-a

Kuba se pridružuje bloku BRIKS-a kao partnerska država, u nadi da će izgraditi pravedniji i demokratskiji svetski poredak, izjavio je danas predsednik te karipske zemlje Migel Dijaz-Kanel.