Zelenović: Političke organizacije koje su organizovale protest biće jedna lista na izborima

Političke organizacije koje su organizovale protest biće jedna lista ako izbori budu u decembru i od ponedeljka počinje konkretizacija dogovora, kaže kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović.
Zelenović: Političke organizacije koje su organizovale protest biće jedna lista na izborima
Foto: Beta/AP

On je za televiziju Nova S kazao i da je "datum 17. decemba odličan da se zaustavi raspad Srbije"

Kazao je da je "danas u Beogradu napravljen sastanak tri stranke – Demokratske, Zajedno i Srbija centar oko zajedničke kontrole izbora u Beogradu" te, da kako je kazao, u ponedeljak počinje da se radi na konkretizaciji tog dogovora.

"Pre nego što smo potpisali 'Dogovor za pobedu' imali smo saglasnost da, ako su izbori u decembru, to je jedna lista“, rekao je on, preneo je portal nova.rs.
 
Na pitanje ko je tačno ta jedna lista, Zelenović je odgovorio: "Političke stranke koje su formalni organizatori protesta (Srbija protiv nasilja)".
 
Rekao je da veruje u format koji je obrazovala opozicija ali da, kako je kazao, taj format treba da se proširi i da u njega uđu i drugi "koji su iskreni protivnici režima".

"To su i nevladine organizacije, stranka Srce koja je organizovala lokalne proteste, ugledni pojedinci. Što se tiče desnice, ne znam šta će da bude", rekao je on.

  • Rale

    29.09.2023 17:09
    Ma da
    A mi smo glupi, pa ćemo glasati za vas tako "slozne", a posle ćemo da trpimo vaše histerije, raskole, nad***avanja i sve što ide uz to. Važi.
  • Pjotr

    29.09.2023 13:43
    Super
    Taman da olakšate posao Vučiću, svaka Vam čast
  • botovska centrala

    29.09.2023 13:38
    Botovska centrala:
    "Ljudi, nema više "svaka-čast-Vučiću" komentara, to je puklo. Ne vredi ni "svi-su-isti" i varijacije na tu temu, i to nam je provaljeno. Jedino nam ostaje da pričamo kako su spiskovi nesređeni, kako će izbori biti pokradeni, i kako zbog toga ne vredi glasati. Nadajmo se da su protivnici režima ovce, i da će pasti na to". (u sebi: a šta ako smo mi ovce...?)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f