EPS produžio rok za plaćanje oktobarskih računa za struju

Elektroprivreda Srbije produžila je rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar do 30. novembra.
EPS produžio rok za plaćanje oktobarskih računa za struju
Foto: 021.rs
"Iako je situacija sa dostavom računa normalizovana, EPS na ovaj način želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust od pet odsto za redovno plaćanje", kažu u ovom preduzeću.
Građanima je na raspolaganju i portal Uvid u račun koji se nalazi na sajtu EPS-a. 
Portal je namenjen svim kupcima na garantovanom snabdevanju, pokrenut je 1. novembra. Omogućava brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje bez odlaska u poštu ili banku, kažu u EPS-u. 
 
Dodaju da je tu mogućnost do sada iskoristilo više od 242.000 korisnika. 
  • Mile

    28.11.2023 13:57
    Ajde,to su produžili a štaćemo sa pogrešnim čitanjem,brojila,ili ne čitanjem nego lupanjem kilovata napamet,redovno plaćamo struju po računu,ispalo je da smo za zadnja dva meseca sa uplaćenim parama i dospelim računom za oktobar ispalo je da smo potrošili struje z 24.000 dinara ,imamo nove satove one po zakonu izbačene na ulicu ,ko tu nije radio posao kako treba ne znam,kao što znam da ću morati platit jer ,protiv EPS-a nema pravde,tako da je moje ukućanstvo potrošilo 1050 kw za oktobar ,to nije tačno, i od sada ću ponovo sam da javljam struju a ovaj koji očitava nema šta da traži pored mernog sandučeta jer nas je sve te u toj mernoj jedinici zavio u crno,naravno mora se platiti ????? i nikom ništa!!!! ,dakle svaka vam čast sram da vas bude i stid.
  • milicica

    28.11.2023 13:07
    menjajte dostavljaca racuna
    Mene kao potrosaca ne zanima ko je ovde kriv jer po zakonu ste obavezni a bogami i mi to placamo da mi u roku dostavite racun a briga mene ko ce ga dostaviti. Posta vec ODAVNO NE RADI TAJ POSAO KAKO TREBA TJ. DEBELO KASNE A NEKAD I NA INTERVENCIJU DOBIJEM POSLE ROKA menjajte ih
  • vojvoda

    28.11.2023 13:07
    mig 21
    a zato je ukinut sajt eletrovojvodine - UVID U RACUN

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.