"Istorijski korak u fudbalu Istočne Srbije": Gradiće se fudbalski kompleks kod Niške Banje

Izgradnja sportskog kompleksa "Mini Pazova" počeće do sredine ove godine na lokaciji "Lozni kalem" kod Niške Banje, saopštila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.
"Istorijski korak u fudbalu Istočne Srbije": Gradiće se fudbalski kompleks kod Niške Banje
Foto: Pixabay
Sotirovski je najavila da će se na 6,7 hektara zemljišta nalaziti četiri terena, od kojih će dva biti sa prirodnom travom, a dva sa veštačkom. Kompleks će, prema njenim rečima, imati tribine, upravnu zgradu i kompletnu prateću infrastrukturu.
"Biće to centar za potrebe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Istočne Srbije koji će sa našim gradom biti partneri na projektu. Radovi na lokaciji počeće najkasnije do sredine godine", objavila je Sotirovski na društvenim mrežama.
Ona je kazala da će Grad Niš ustupiti zemljište, tako da preostaje samo da se krene sa realizacijom, s obzirom da je u proteklom periodu već izrađena sva potrebna projektna dokumentacija.
 
U Fudbalskom savezu Istočne Srbije naveli su da je izgradnja sportskog centra "Mini Pazova" "istorijski korak" za fudbal u regionu Istočne Srbije. 
  • 9

    17.01.2024 09:21
    Hoće li
    koji dinar ostati za renoviranje postojećih škola i opismenjavanje dece da nauče da postoje i padeži u serBskom govoru. Ne primećuju li da uskoro neće biti ko da im dolazi na te stadione ili namerno uništavaju školstvo da im i to malo što se rodi ne utekne jer ne vide i ne znaju da postoji i drugi način živote osim kockarnica , droge i fudbala ? Ah da postoje i motači kablova i pink-happy TV u ruralnim sredinama gde se naravno ništa ne uzgaja jer braco nema ekstra profit od toga.
  • ===

    17.01.2024 09:07
    Sve ostalo imaju, samo im stadion fali?
  • av

    17.01.2024 08:57
    Steta sto ne moze da se ukrade na skolama, bolnicama i vrticima da se i oni grade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.