Ipak odlučio da iznese odbranu: Zakazano saslušanje osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Saslušanje S. J, osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, zakazano je za 4. jun u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.
Ipak odlučio da iznese odbranu: Zakazano saslušanje osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
Foto: 021.rs
Osumnjičeni je odlučio da iznese svoju odbranu, a tome je tužilaštvo obavestio njegov advokat. 
 
S.J. se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi optuženi D. D. priznao ubistvo.
Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D. D. koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.
Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora. Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
 
Telo devojčice još nije pronađeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija