Objavljen snimak kako pripadnici tajne službe prate i snimaju aktivistu iz Kraljeva

Nedeljnik Radar objavio je snimak na kom se vidi kako pripadnici tajne službe prate i snimaju Predraga Voštinića, opozicionog aktivistu iz kraljevačkog Lokalnog fronta.
Objavljen snimak kako pripadnici tajne službe prate i snimaju aktivistu iz Kraljeva
Foto: 021.rs
Na snimku, kako prenosi N1, a koji možete da pogledate OVDE, lica koja sede za stolom su zamagljena radi očuvanja njihove privatnosti, kao i lice ženske osobe, pripadnice tajne službe, koja sedi za drugim stolom sa kolegom.
 
Voštinić za Radar navodi da se nekoliko dana pre decembarskih izbora sreo i sa predstavnicima britanske misije koja je došla da posmatra izbore u Srbiji.
"U praznoj kafani bilo je baš upadljivo kako nas iz laptop torbe snima jedan par, a i ja sam snimio njih. Nekoliko dana nakon toga tadašnji i sadašnji gradonačelnik Kraljeva izlazi sa saopštenjem i optužbama o stranim plaćenicima, antidržavnom delovanju... Neposredno pre izbora dele letke sa fotografijama sa tog i našeg susreta sa Draganom Đilasom iz 2018, a uz fotografije i tekst koji je bio za tužbu, ali niko nije potpisao te letke", ističe Voštinić.
Dodaje i kako se sličan sadržaj pojavio i na mrežama lokalnog SNS-a.
 
"Advokati su nam rekli da je i za to vrlo teško tužiti, jer centrala može da odbije odgovornost za delovanje lokalnog odbora. Na lokalnim televizijama gradonačelnik nas je optuživao za svašta i ko je sve to video mogao je da pomisli da smo neprijatelji. S druge strane, Lokalni front osam punih godina nije imao ni minut ni na jednoj od lokalnih televizija", podseća Voštinić.
  • Paja

    13.06.2024 17:42
    Sta bi neko kao Vostanic mogao da izda ili proda neko informaciju strancima,kad oni sve vec imaju.On ne zna drzavne tajne,nema uvid u bilo kakve drzavne spise,on je lokalni politicar i kao takav nije nikom interesantan,ni jednoj stranoj sluzbi.Izgleda da ovi sto gledaju Hepi,Pink i ostale njihove tv.ni malo nemaju svog mozga,sve im je isprano.
  • B

    13.06.2024 12:32
    realno
    Posao sluzbe i jeste da prati ljude iz stranih sluzbi. Vecina visih sluzbenika radi po ambasadama i NVO sektoru.
  • Daca

    13.06.2024 10:57
    Svi u Hrvatsku
    Ljudi, leto je, svi u bratsku nam Hrvatsku na more, uzivajte!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Povučen još jedan proizvod iz Pepka

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine (MUST) naložilo je povlačenje dečjeg svetlećeg trotineta poljskog trgovinskog lanca Pepko, saopšteno je danas.