Tužilaštvo traži pritvor za producentkinju Pinka: Već ima 33 prijave i 11 osuđujućih presuda

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je, nakon saslušanja, da se N. K. osumnjičenoj da je automobilom udarila devojčicu (15) na pešačkom prelazu na Voždovcu odredi pritvor.
Tužilaštvo traži pritvor za producentkinju Pinka: Već ima 33 prijave i 11 osuđujućih presuda
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je saopštilo da je pritvor predložen da osumnjičena ne bi uticala na svedoke, odnosno oštećenu i očevice događaja i da ne bi ponovila krivično delo.
 
Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 26. juna u Ulici Vojvode Stepe, kada je maloletna M.Đ. zadobila teške telesne povrede, osumnjičena je dovedena na saslušanje, zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Kako se navodi, osumnjičenoj je na teret stavljeno da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1.51 promila alkohola u krvi i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu.
Osumnjičena je iznela svoju odbranu, nakon čega je Drugo OJT u Beogradu podnelo predlog Drugom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora osumnjičenoj.
 
Navedno je da su protiv osumnjičene podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda, kao i jer su sve okolnosti pod kojima je delo izvršeno izazvale uznemirenje javnosti. 
 
Pritvor se predlaže, imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je delo izvršeno, a koje su izazvale uznemirenje javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Teme

udes
  • Jaa

    01.07.2024 10:43
    mexico, honduras, gvatemala
  • Mirjana

    01.07.2024 08:28
    Prvi krivci su advokati koji brane ovakve i slicne sa laznim doktorskim potvrdama, bolesna, nemoze da dodje na rociste a na poslu ga uhvatili da radi nakon 15 min sa suda otisli sa dva svedoka i sudija nista. Uhvate lazne svedoke da lazu ima zakon o kaznjavanju sudija nista niti tuzilac eto to je Srpsko krivosudje. ADvokati su prva karika za sirenje nasilja u Srbiji jer ne postuju zakone.
  • Lala

    01.07.2024 06:53
    Tuga
    Najzalosnije od svega je kolicina botova koji udaraju minuse na razumne i normalne komentare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija