VIDEO: Detonacije tokom noći u Kosovskoj Mitrovici, oštećena dva kamiona i automobil iz Beograda

Dva kamiona i jedan putnički automobil marke "ševrolet" beogradskih registarskih oznaka oštećeni su sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Građane koji žive u ovom delu grada skoro sat vremena nakon ponoći uznemirile su tri snažne detonacije koje su se čule jedna za drugom.
 
Kamioni i vozilo koji su oštećeni bili su parkirani sa strane glavne ulice, ispred zgrade poznate kao Frukta, a u neposrednoj blizini policijske stanice.
Osim pričinjene materijalne štete, nema povređenih.
 
Na lice mesta su izašli pripadnici Kosovske policije i najmanje dva vatrogasna vozila.
Vatrogasci su brzo ugasili požar koji je zahvatio kamione i auto.
 
Na licu mesta KoSSev saznaje nezvanično da je putničko vozilo najverovatnije kolateralna šteta, s obzirom na to da je bilo parkirano tik uz kamion koji je najviše oštećen.
 
  • Marino

    09.07.2024 17:26
    Oduvek su se ovakvi u narodu nazivali kukavicama. Nocu, sa maskama, sakriveni u grupama unistavaju saraju pale i beze ko najvece jajare. To nisu frajeri ili kriminalci to su obicne male jajare kojima treba dati lekciju zivota. Rad pred pecima u Zenici par meseci i resen problem. Koji frajer zapaliti neciji kamion ili auto i pobjeci. Imaj muda pa sacekaj vlasnika pa to uradi. Ah da to ne...
  • Tjah

    09.07.2024 07:58
    Sigurno će policija Republike Kosovo rešiti i ovaj slučaj.
    Nije to srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.